Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 48. héten

László és Gizella kapcsolata válságba kerül, mivel Gizella azt hiszi, Lászlónak van valaki az életében. Ludwig továbbra is gyereket akar Ágnestől. Ágnes felajánlja Nóráéknak, hogy tartsák a villában az esküvőt. Rudi, Ádám és Krisztián felejthetetlent alkot Nóra lánybúcsúján. Rudi megpróbálja átállítani Fasírtot az ő oldalukra, de a reakciója még őt is meglepi. Róbert dupla vagy semmit ajánl Rudinak, amikor az ki akarja egyenlíteni a tartozását. Vajon megoldódnak Rudi pénzügyi gondjai? Zsófi megtudja, hogy Tóbiás milyen gyógyulási módot választott.
 

Liza semmibe veszi Ágnes tiltását, és zongora különórájára késve érkezik az Ottóval való találkozó miatt. Ágnes megtudja ezt és figyelmezteti: választania kell a zenélés és a fiú között. Liza végül a zene ,mellett dönt, mert rájön, hogy ha a zene igazán fontos, akkor nem hagyhatja, hogy bármi is elterelje róla a figyelmét.

Miután kiderül, hogy gond van az időpontfoglalással, Attila elmondja Nórának, hogy Miklós ismeri annak a helynek a tulajdonosát, ahol Nóráék az esküvőjüket tervezik tartani. Nóra így Miklóstól kér segítséget, de Miklós csak úgy hajlandó segíteni neki, ha azt személyesen Róbert kéri. Róbert viszont nem hajlandó megalázkodni Miklós előtt. Nóra végül belátja, hogy nem számít, hol esküszik meg Róberttel, attól még ugyanolyan boldogok lesznek.

Hanna és Ádám képtelen a békés együttélésre. Ádám végül úgy dönt, átköltözik egy időre Gizellához, de kínosan érzi magát, amikor kiderül, hogy László nem is tudott arról, hogy Gizella felajánlotta neki a szobát. Ádám akaratlanul kihallgatja László és a betoppanó Vali félreérthető beszélgetését, amiből azt lehet leszűrni, hogy viszonyuk van. Ádám haladékot ad Lászlónak, hogy megmagyarázza a dolgot Gizellának, de végül ő maga fecsegi el véletlenül a dolgot. Gizella rákérdez Valinál, hogy lefeküdt-e Lászlóval, és Vali azt hazudja, hogy igen. Gizella kidobja Lászlót a lakásból. Míg Bözsi és Ádám vigasztalni próbálják Gizellát, László átmenetileg bekéredzkedik Miklóshoz. Másnap Vilmos véletlenül kikotyogja Gizellának László és Vali csókját. László hiába magyarázkodik Gizellának, Gizella nem tud megbocsátani Lászlónak. Miklós beleülteti László fülébe a bogarat: talán Lászlónak meg kéne győznie Valit, hogy vallja be Gizellának, hogy hazudott.

Róbert követeli a pénzét Rudin, aki ezért rá akarja venni Krisztiánt, hogy menjenek bele egy újabb rablási ügybe. Krisztiánnak nem fűlik a foga hozzá, ezért Rudi kapva kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy Nóra lánybúcsújára olcsó chippendale táncos fiúkra lenne szükség. Aliz beszervezi Ádámot is a sztiptízbe, aminek Krisztián nem örül. Váratlanul megjelenik Fasírt, aki munkát ajánl Rudinak. Zsolt beszél Krisztiánnal arról, hogy nem engedhetik, hogy Rudi Fasírtnak és Nikolnak dolgozzon a pénzért. Rudi találkozik Fasírttal, és megpróbálja átállítani Fasírtot a saját oldalukra, ám ő nem hajlandó erre, és bosszúval fenyegeti Rudiékat Nikol nevében. Aliz bemegy Zsolthoz a börtönbe, bocsánatot kér tőle, amiért véletlenül lelőtte, és biztosítja arról, hogy nem beszél a fegyverekről. Zsolt közli Krisztiánnal, hogy ki kell egyenlíteniük Rudi tartozását Róbertnek, nem hagyhatják, hogy Rudi elpártoljon tőlük. Krisztián átadja a pénzt Rudinak, aki viszont játszik egy dupla vagy semmit Róberttel, és megint veszít. Közben Zsolt megtudja Nórától, hogy az egyetlen szóba jöhető opció arra, hogy kikerüljön, ha kiderülne, hogy azért vallott, mert megzsarolták.

Ludwig meglepetéssel készül Ágnesnek, remélve, hogy a kedveskedések megváltoztatják Ágnes hozzáállását a babaprojekthez. Ludwig megtalálja Ágnes fogamzásgátlóját, és dühében megsemmisíti a tablettákat. Ágnes erre rájön, és számon kéri Ludwigot, amiből hatalmas veszekedés alakul ki. Ágnes rájön, hogy csak úgy verheti ki Ludwig fejéből az új baba ötletét, ha összebékíti őt Róberttel, hogy ne akarjon pót-gyereket, ezért felajánlja Nórának, hogy tartsák az esküvőt a villában, azonban amikor ezt elmondja Ludwignak, ismét veszekedés alakul ki. Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, Ágnes nem tudja hova tenni, hogy Ludwigot mintha kicserélték volna. Ludwig ajándékot is ad – a bekeretezett esküvői fotójukat, hogy örökké emlékeztesse őket az összetartozásra. Ágnes titokban felhívja a nőgyógyászát, és újabb adag fogamzásgátlót írat fel magának.

Timi rájön, hogy Tóbiás megint szteroidokat szedett, ezért javul az állapota. Tóbiás kérleli, hogy ne szóljon erről Zsófinak, Timi pedig elkobozza a tablettákat. Zsófit zavarja, hogy Timi állandóan Tóbiás körül legyeskedik, így amikor Timi újra megjelenik, kidobja a lakásból. Timi a fejéhez vágja, hogy Zsófi képtelen gondoskodni Tóbiásról, mert azt sem tudja, mi zajlik körülötte. Tóbiás dühös lesz Zsófira, amiért goromba volt Timivel, Zsófi pedig számon kéri Tóbiást, hogy mi ez a nagy összetartás közte és Timi között. Tóbiás végül bevallja, hogy Timi csak segíteni szeretne neki, mert szteroidokat szed. Zsófi teljesen ledöbben.

Legnézettebb videók