Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 45. héten

Tóbiás veszélyes játékba kezd a gyorsabb felépülés érdekében, míg Zsófi pénzt akar kizsarolni Miklósból Tóbiás rehabilitációjára. Vajon sikerrel jár? Ádám hazajön és Hanna tartozik neki egy vallomással. Bár Liza eleget tett a megállapodásnak, amit az anyjával kötött, Ágnes mégsem akarja a döntését elfogadni. Liza az anyjával való veszekedés után a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát, majd másnap, Péter elől menekülve belefut egy helyes fiúba. Ki lehet ő? Hanna újabb befektetést talál magának, ami komolyan érinti azt, hogy Ádám hol lakik a jövőben. Júlia és Nóra között nem enyhül a feszültség.
 
Miklós és Nóra veszekednek amiatt, hogy Timi meg akarja akadályozni Nóra és Róbert esküvőjét. Nóra szerint Timi ezt a bosszúállást és rosszindulatot Miklóstól örökölte. Miklóst bántja mindaz, amit Nóra a fejéhez vágott és beszél Timivel. Elmagyarázza neki, hogy mindkettőjüknek azt kell akarni, hogy Nóra boldog legyen. Ha Róberttel, hát Róberttel. Nórának mindeközben sikerült Júliát annyira megsértenie, hogy Júlia összepakolta egy dobozba az évtizedes barátságuk rekvizitumait és visszaadta Nórának. Nóra szomorúan kidob mindent a kukába.
Amikor Tóbiás beviteti magát a konditerembe Zsófival, összetalálkoznak Miklóssal. Miklóst elönti a bűntudat, amikor meglátja, hogy Tóbiás kerekesszékben ül a baleset miatt. Felajánlja az anyagi segítségét. Zsófi szerint ez számukra egy remek lehetőség, Tóbiás azonban nem ért ezzel egyet. Tóbiás beszél a bodybuilderrel, és vesz még tőle szteroidot. Miklós átmegy Tóbiáshoz a jó hírrel, hogy egy specialista vállalja Tóbiást, de csinálna egy állapot-felmérő kivizsgálást. Tóbiás tudja, egy ilyen kivizsgálásnál kiderülne a már beszedett szteroid, és azt mondja, hogy ő nincs olyan rosszul, csak Zsófi ötlete volt, hogy mondják ezt. Tóbiás Zsófinak azt hazudja, elszívott egy marihuánás cigarettát, amit kimutatott volna a vizeletvizsgálat.
Hanna és Péter az udvaron épp egy összezördülés után vannak, amikor Ádám meglepetésszerűen megérkezik Nem Yorkból. Ádám egy meglepő ajándékkal kedveskedik Hannának, aki annyira kínosan érzi magát Ádám kedvességétől, hogy elmondja neki: megcsalta Balázzsal. Ádám kidobja Hannát a lakásból. Hanna azonban összetalálkozik Miklóssal, és vételi ajánlatot tesz a lakásra, amit Ádám bérel. Hanna kiborul, ezért inni kezd Alizzal. Eléggé be is rúgnak. Hannát Zsófi kíséri haza és megérteti az elkeseredett lánnyal, hogy nem kell minden kapcsolatba belemenni. Szinglinek lenni és várni néha jobb. Ádám Alizzal folytat hasonló beszélgetést, aminek hatására úgy dönt, megbocsájt Hannának.
Aliz megtudja Bözsitől, hogy Luca megnyerte az egyhónapos berlini junior ösztöndíjat egy tehetséggondozó intézetbe. Eközben azonban Luca szóba se áll vele. Elkeseredését Rudi és Krisztián is észreveszik a közös lakásuk állapotán. Aliz annyira rendetlen, hogy Krisztián Ruditól várja, oldja meg ezt a helyzetet, Rudi azonban megértő Alizzal, még akkor is, amikor a békülési ajándék elkészítésekor felforgatja a lakást. Aliz repesve viszi a békülési ajándékot Lucának, ám elkésik, Luca már elutazott.
Liza a gyógyszerei bevétele nélkül megy felvételizni a konzervatóriumba. Sikerül a felvételije, de Ágnes közli vele, vissza kell mennie a bentlakásos iskolába. Liza elrohan otthonról. Péter ott tölti az éjszakát vele a joghurtoskocsiban. Másnap Péter hazaküldi a lányt, és titokban felhívja Júliát, hogy Liza vele van. Liza Júlia sms-ét látva rájön, Péter elárulta és megint menekülőre fogja. Péter elől rohanva beleütközik egy helyes fiúba, és feldönti. Liza és Péter útba igazítják Ottót a házuk felé, miután kiderül, hogy Ottó Róbertet keresi. Liza és Ágnes végre megállapodnak: Liza innentől szedi a gyógyszert, cserébe elkezdheti a zeneiskolát.
Miután Attila rajtakapta Róbertet, amint a cég iratai közt kutatott, Róbert bevallja, Ludwig megbízásából tette. Attila Róbertet és Ágnest is megfenyegeti, ha Ludwig nem hagy fel a cég megszerzésének szándékával, elmondja neki, hogy Róbert és Ágnes csókolóztak. Majd Ludwighoz is elmegy a villába, és közli vele, ne szaglásszon utána. Ludwig Róbertben való csalódása miatt közli Ágnessel, akar tőle egy gyereket.
Ottó már a Róberttel való első találkozásakor felteszi a kérdést, ami idehozta: mit tud Róbert az apjáról. Róbert kellemetlen helyzetbe kerül, mert az igazat – 15 évvel ezelőtt ő maga okozott egy balesetet, amelyben Ottó apja meghalt – nem árulhatja el. Ottó elmondja, egy e-mailt kapott, Róbert aláírásával, arról, hogy ha többet akar tudni az apjáról, keresse Róbertet. Nóra kedveli, hogy Ottó itt van, meg akarja hívni az esküvőjükre. Róbert lebeszéli erről. Gyanúja viszont az esküvő említésétől megerősödik. Elmegy az apjához és megkérdezi, ő küldte-e Róbert nevében Ottónak azt a levelet.
 

Legnézettebb videók