Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 35. héten

Róbert annyira belelovallja magát a szerelmes szerepébe, hogy Ágnes hatása alá kerül. Bözsi rajtakapja Rudit és Krisztiánt, amint Zsolt utasítására megsemmisítik a biztonsági kamera felvételeit. Bözsi megtudja tőlük, hogy ki lőtte le Zsoltot. Tóbiás a fitnesz DVD elkészítésével akar anyagi problémáitól megszabadulni. Miklós és Rita kapcsolata furcsa fordulatot vesz. Nóra arra gyanakszik, hogy Ritának köze lehet a férje halálához. Róbert kihallgat egy telefonbeszélgetését, ami komoly gyanúba keveri Ritát. Vajon mi az igazság?
Róbert ismét udvarolni kezd Ágnesnek, de ezúttal annyira belelovallja magát, hogy maga is hinni kezdi, amit mond. Később, mikor Nóra simogatására, Ágnes mozdulatai villannak a szeme elé, megrémül. Róbert hogy meneküljön a bűntudat elől, azt kéri Nórától, hozzák előbbre az esküvőjüket, azt se bánja, ha nem lesz hatalmas parti.
 
Nóra figyelmezteti Zsoltot, hogy ha a története – miszerint egy idegen lőtte meg az utcán – nem lesz hihető a rendőrségen, akkor a nyomozás eljuthat a bisztróig is, és akkor a biztonsági kamerák felvételeit is meg fogják nézni. Zsolt tudja, hogy a felvételek nem támasztják alá, amit ő állít, ezért felhívja Krisztiánt, hogy intézkedjen. Bözsi épp akkor megy le a pincébe, amikor Krisztián és Rudi egy hacker segítségével tönkreteszi a felvételét. Rudiék kénytelenek elárulni neki, hogy Aliz lőtte le Zsoltot. Bözsi el akarja mondani az igazságot Vilmosnak, de Luca megzavarja.
 
Közben a rendőrség arra kéri Gizellát, mutassa meg a biztonsági kamera felvételét. Gizella közli Bözsiékkel, hogy a rendőrség szerint a felvétel törlődhetett. Vilmos Krisztiánra és Rudira gyanakszik, akik jártak lent korábban a pincében, de Bözsi megdorgálja, és azt hazudja, ők biztosan nem tettek ilyet. Bözsi végül úgy dönt, összepakol, és elindul Vilmossal, hogy megkeresse Alizt.
 
Krisztián úgy tudja, Nikol és Fasírt a felelősek Zsolt meglövéséért. Lebeszéli Rudit arról a tervről, hogy felgyújtsák Nikol szépségszalonját, mert más terve van. Felkeresi Áront, hogy rávegye, beszéljen az anyjával, és győzze meg arról, hogy hagyja békén őket. Áron megtudva, hogy Nikol visszatért az illegális üzleteihez, úgy dönt, Zsoltékhoz költözik. Ezt közli az anyjával is, aki szerint Krisztián csak manipulálni próbálja Áront. Mikor Áron kihallgatja Krisztián és Rudi beszélgetését, bizonyítva látja, hogy valóban saját céljaikra akarják felhasználni. Szétlocsolja az egyik kanna benzint a padlón, hogy felgyújtsa Zsolt lakását, ám szerencsére Krisztián időben hazaérkezik. Amikor Nikol számon kéri Zsolton a fia odaköltözését, rájön, hogy közte és Zsolt közt még mindig izzik a levegő.
 
Zsófi rosszullétet színlel, hogy ne kelljen elmennie Tóbiással egy fontos üzleti megbeszélésre. Amikor később Tóbiás hazaugrik, Zsófi lebukik, és bevallja, hogy nagyon fél attól, hogy ezt a babát is elveszíti. Attila eközben Tóbiásék könyvelését vizsgálja át, és közli Tóbiással, hogy túl sok pénzt vett ki a cégből, ezért most a csőd szélére került a Fittlabor.
 
Mivel Tóbiás letagadja Zsófi előtt, hogy pénzügyi problémái lennének, nagyon izgul, hogy megkapja-e a fitnesz DVD-s megbízást. A megbízó végül Tóbiást választja, de az a feltétele, hogy a szponzor miatt Tóbiás játssza el, hogy heteroszexuális. Zsófi nem hiszi, hogy Tóbiás hajlandó lenne ekkora áldozatra, ám Tóbiás bevallja, hogy nagy szükségük van a megbízásra, mert anyagi gondjaik vannak. Tóbiás felveti, hogy Zsófiért és a gyerekért talán elviselné egy találkozó erejéig, hogy nem „önmaga”. Tóbiás Miklóshoz fordul tanácsért, mert szerinte ő meg tudja majd mutatni neki, hogyan lehet igazi macsó. Tóbiás aztán macsónak vélt öltözetben, üvegből kortyolva a sört fogadja a vacsorára érkező szponzort, de vacsora botrányba fullad.
 
Miután a lehetséges szponzor sértetten távozik, Tóbiás aggódik, hogy pénz nélkül maradnak. Zsófi megnyugtatja, számára az a legfontosabb, hogy Tóbiás megvédte őt. Felhívja Claudiát, és pénzt kér tőle a videó elkészítésére. Tóbiás és Zsófi anyagi helyzete egy időre rendeződik.
 
Rita és Ágnes Miklós ellen szervezkedik, miközben Miklós figyelmezteti Hannát, hogy vigyázzon az anyjával, mert valószínűleg nem miatta, hanem megint csak a pénze miatt utazott vissza az országba. Ágnestől is érdeklődik, mire készül Rita, majd miután Ágnes nem ad neki választ, titokban értesíti a rendőrséget az egyébként körözött Rita hazatértéről.
 
Rita Nóra segítségével kikerül az előzetesből. Mikor szembesíti Miklóst a feljelentéssel, veszekedésük csókkal végződik. Ezután Rita közli Ágnessel, hogy már nem szeretne bosszút állni Miklóson. Ágnest frusztrálja Rita visszalépése. Nóra gyanakodni kezd, hogy Ritának valami módon köze lehet férje halálához. Gyanúját megosztja Miklóssal, de Miklós azt gondolja, Nóra csak féltékeny. Ágnes tönkre akarja tenni Rita és Miklós alakuló kapcsolatát. Azt hazudja Miklósnak, hogy Rita még mindig bosszút akar állni. Ágnes terve sikerül és Miklós végül meggyanúsítja Ritát azzal, hogy meg akarja mérgezni. Rita be tudja bizonyítani, hogy ez csak rágalom. 
Mikor Rita beolvas Ágnesnek, amiért próbálta megrontani a kapcsolatát Miklóssal, Ágnes kidobja Ritát a villából. Rita Hannához költözik. Az aggódó Ádámnak pedig megígéri, hogy soha többet nem bántja meg Hannát. Róbert viszont fültanúja lesz egy telefonbeszélgetésnek, amiben Rita valakit „drágám”-nak szólít

Hasonló videók

Legnézettebb videók