Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 16. héten

Bözsi azt reméli, Alizék végre hazajöhetnek. Gizella bisztróval kapcsolatban szőtt álmai egyre inkább rémálomnak tűnnek. Hanna és Ádám is Bencét használják ismerkedésre. Zsolt kemény feltételeket szab Lilinek ahhoz, hogy továbbra is nála lakhasson. Ottó szeretne közel kerülni Lilihez, ám lehet, hogy a vonzalom nem kölcsönös. Attila egyre jobban belegabalyodik Miklós és Veintraub csapdájába. Júliához megy panaszkodni, aki úgy reagál, ahogy Attila soha nem várta volna. Emília és Nóra élete könnyen lehet, hogy még mindig veszélyben van.

Bözsi megtudja, hogy Zsoltot szabadlábra helyezték, és felcsillan a remény: Aliz és Luca hazajöhetnek. Zsolt szerint viszont addig nem múlik el a veszély, amíg Haller Andor szabadlábon van.

 

 

Attila összeroppan a hír hallatán: a megvásárolt víztorony műemlékvédelem alatt áll. A cég és Nóra saját pénze is elúszott. Attila elpanaszolja Júliának, hogy mibe keveredett, azonban Júlia nem hajlandó vigasztalni, mivel előre figyelmeztette Attilát, hogy Veintraubbal üzletelni kockázatos. A veszekedésük odáig fajul, hogy Júlia megkéri Attilát, hogy egy ideig ne látogassa őt. Júlia Leitolddal sem hajlandó szóba állni, még mindig nyomasztja, hogy Leitold nem avatkozott közbe Júlia megverésénél. Leitold fenyegetéssel szerzett kérvényeken keresztül a zsarnoki Marika felnyomásáig mindent megtesz az üzlet újbóli fellendítéséért. A próbálkozásokat látva Júlia végül megenyhül.

 

 

Attila teljesen összeomlik a teher alatt. Végső elkeseredésében Miklóshoz fordul, hogy segítsen megoldani az ügyet, akár azon az áron, hogy ismét Miklós lesz a cégvezető.  Miklós „nagy nehezen” belemegy abba, hogy ő legyen az cég új vezetője.

 

 

Gizella meg van sértődve, amiért Zsolt nem ismeri el a bisztróért végzet munkáját. Bosszúból vendégként ül be a bisztróba, és kiszolgáltatja magát. Zsolt felhív valakit, hogy felajánlja megvételre a bisztrót. Gizella fültanúja lesz, amint Zsolt és a vállalkozó a Rózsa eladásáról beszélgetnek. Később megtudja, hogy ő csak akkor maradhatna, ha meglennének már az üzletvezetői papírjai. László Vilmossal és Bözsivel szövetkezve bulit szervez Gizellának a Rózsában. A parti eleinte katasztrofális, ám végül minden jóra fordul, Gizella és Zsolt, sőt, Bözsi és Zsolt is kibékülnek.

 

 

Hanna a parkban összefut egy sármos apukával, és hagyja, hogy az apuka azt higgye, hogy Bence az ő gyereke. Elfogadja az apuka ajánlatát, hogy menjenek együtt a délutáni piknikre a parkba, de kiderül, hogy Ádám már bevállalta a délutáni felvigyázást. El akarja csaklizni a kis Bencét, de ezzel belegyalogol Ádám csajozó-kísérletébe. Miután Hanna sikeresen megszerzi Bencét Ádámtól, Rókussal találkozik, hogy megkezdjék a korábban megbeszélt randit. Nagyszerűen játssza az egyedülálló kismamát, és nem sejti, hogy a romantikázásának Ádám is szemtanúja lesz. Mivel Hanna nem vállalja fel, hogy ismeri a randi közepébe befurakodó Ádámot, Rókus megakadályozza, hogy Ádám visszavigye Bencét. Az eset később Tóbiás fülébe is eljut, aki egy ravasz csellel vet véget a Hanna-féle színjátéknak.

 

 

Zsolt kemény feltételeket szab Lilinek: neki kell vezetnie gyakorlatilag az egész háztartást. Lili felajánlja Ottónak, hogy segít felkészülni egy meghallgatásra. Ottó benne lenne, de a beosztása a Rózsában ezt nem teszi lehetővé. Péter átvállalja a műszakját, ám később Lilitől megtudja, hogy a lányt egyáltalán nem vonzza Ottó. Sőt, úgy tűnik, Péterrel sokkal jobban megértik egymást. A próba során azonban mégis elcsattan egy csók Lili és Ottó között, erre toppan be Péter. Lili nem akarja tovább folytatni a próbát, ezért Ottó megharagszik Péterre és összevesznek.

 

 

A tűzeset után Emília döbbenten veszi tudomásul, hogy szemtanúként az ő élete is veszélyben van. Nórához költözik, és Natasát is magával viszi, mivel Nóra lakását rendőrök védik. Később Zsolt érkezik Nórához, és megdöbben, hogy Emíliát is ott találja. Fegyvert ad Nórának és Emíliának, hogy meg tudják magukat védeni.

 

 

Nóra, Emília és Natasa szorult helyzetük ellenére optimistán tekintenek közös jövőjükre, vacsorát főznek, pókereznek, amikor betoppan Haller Andor, hogy leszámoljon Nórával. Haller túszul ejti Nórát és Emíliát. Zsolt telefont kap Emíliától, de amikor felveszi, Hallert hallja beszélni. Mivel ő a mankói miatt nem tud segíteni, az éppen ott lévő Rudi indul el, hogy megmentse a nőket.

 

 

Legnézettebb videók