Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. március 23.)

Vajon bejut Stella az anyukájához? Vajon sikerül tisztáznia Péternek és Natasának a történteket? Vajon hol kap munkát Bandi? Vajon mi volna a megoldás Alizék hitelproblémájára?

Stella a börtönnél azzal szembesül, hogy a látogatást szigorúan szabályozzák. Eközben Gizella és László észreveszik, hogy a kislány eltűnt, Júlia pedig elmondja nekik, hogy Stella az anyjáról érdeklődött nála. Stella megpróbál beszökni a börtönbe az anyjához, de az éber őr lefüleli. Gizella és László elmennek Stelláért, és megtudják, hogy a lány neheztel rájuk, amiért eltitkolták előle Piros levelét.

 

Emília rábeszéli Natasát, hogy mielőtt végleg hazaköltözik, tisztázza Péterrel a dolgokat. Péter később ahelyett, hogy elmondaná az incidenst Hannának, azt hazudja, hogy minden rendben van Natasával is.

 

Júliát egyre jobban dühíti, hogy Miklós lekezelően bánik vele a kávézó-projekt kapcsán. Miklós bánásmódja Bandi figyelmét sem kerüli el. Bandi annyira felhúzza magát Miklós arroganciáján, hogy elhatározza, hogy semmiképp sem akar neki dolgozni. Mikor később elkíséri Pétert a KisSzékbe, Péter munkát ajánl neki.

 

Krisztián arra kéri Alizt, gondolják át Zsolt lakásának megvásárlását. Aliz szerint azonban nem halnak bele, ha meghallgatnak néhány hiteljavaslatot. A bankban megtudják, hogy esetükben nem egyszerű hitelhez jutni, azonban, ha házasok lennének, sokkal több lehetőség nyílna meg előttük. Aliz ennek hatására kijelenti, hogy akkor össze kell házasodniuk Krisztiánnal. Krisztián azonban nincs oda ezért az ötletért. 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók