Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. március 22.)

Péter megtudja Natasa titkát. Vajon Kristóf képes megenyhülni az apja iránt? Aliz a saját kezébe veszi a lakhatásuk kérdését. Gizella és László nem is sejti, mire készül Stella.

Natasa feldúltan távozik, miután a spicces Péter hirtelen felindulásból megcsókolta. Ottó nem bírja ki, és Péter tudtára adja, hogy mekkora szemétség volt ezt tenni Natasával, mivel a lány szerelmes belé. Péter nem akar hinni a fülének, és bűntudatosan próbálja kiengesztelni Natasát, ám Natasa úgy dönt, hogy nem bírja tovább a kínos helyzetet.

 

Kristóf úgy dönt, hogy újra felkeresi Emíliát és segítséget kér tőle az apjával kapcsolatban. Emília ráébreszti Kristófot, hogy az apja akármilyen ügyetlenül is, de nyitni próbál felé. Kristófot elgondolkoztatják Emília szavai és felelevenít egy kedves történetet a gyerekkorából, amikor még szeretetteli kapcsolata volt az apjával.

 

Aliz belátja, hogy a lakásfoglalás nem a legbölcsebb döntés, ezért arra kéri Krisztiánt és Rudit, hogy ők is iparkodjanak megoldani a lakhatási problémájukat. Krisztián ugyan megígéri, hogy a kezébe veszi az ügyet, de valójában ötlete sincs, hogy mit csináljon. Bözsi arra biztatja Alizt, hogy alapítson végre felnőtt módra otthont, így Aliz meglepő döntésre jut Zsolt lakásával kapcsolatban.

 

Miután Stella ellopta Piros levelét, és megtudta, hogy az anyja egy hónap múlva szabadul, felkeresi Júliát, hogy Pirosról érdeklődjön. Miután Júlia azt tanácsolja Stellának, hogy Gizelláéknak tegye fel a kérdéseit, Stella ad még egy esélyt Gizellának és Lászlónak, hogy bevallják neki Piros szabadulásának hírét, azonban ők továbbra is eltitkolják előle a levelet. Stella váratlan döntésre szánja el magát. 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók