Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. március 21.)

Vajon milyen hírt hallgat ki Stella? Kristóf ultimátumot ad Frédinek. Vajon hogyan próbálja elérni Ágnes, hogy Lizával biztonságban legyenek? Vajon hogy viseli Péter a távkapcsolat nehézségeit?

Stellának nem maradt sok ideje a felvételiig a Wittenbergerben, ám nincs nagy kedve tanulni. Gizellának és Lászlónak azonban ennél nagyobb gondja is akad, ugyanis levelet kapnak Pirostól, aki megírja, hogy egy hónap múlva szabadul a börtönből. Stella kihallgatja Gizella és László beszélgetését Pirosról, majd titokban megszerzi az anyja levelét.

 

Frédi látogatása a Mátyás király téren csak növeli a feszültséget közte és Kristóf között. Margó próbálja békíteni Tóbiást és Kristófot, ám Kristóf hajthatatlan. Frédi megkörnyékezi Tóbiást, Bencéről és Zsófiról faggatja, akkor még nem is tudva, hogy ezzel még jobban elássa magát a fia előtt. Amikor Kristóf megtudja, hogy Frédi manipulálni próbálta Tóbiást, ultimátumot ad az apjának: vagy elfogadja Frédi így, vagy búcsúzzanak el örökre.

 

Miután Ágnes véletlenül sokkolta Rudit, nem győz bocsánatot kérni. Rudi elveszi Ágnestől és magával viszi a sokkolót. Ágnes minél előbb megoldást akar találni arra, hogyan védjék meg magukat Lizával Ludwigtól, így kitalálja, hogy Rudi legyen a testőre. Rudi először elutasítja Ágnest, ám végül megsajnálja, és időt kér, hadd gondolkozzon az ajánlaton.

 

Péter videótelefonál Hannával, amikor megcsörren Hanna telefonja és hirtelen el kell köszönnie. Péter később hiába várja, hogy Hanna visszahívja. Ottó vigasztalja Pétert, közben megisznak néhány sört. Natasa, aki a hangzavarban képtelen tanulni a fiúktól, átmegy Emíliához. Amikor Natasa hazaér, a részeg és csalódott Péter megcsókolja.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók