Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 04.)

Hogyan végződik Irma túszul ejtése? Vajon Stella hogyan kezeli szerelmi csalódását? Zsófi jó úton halad, hogy belesétáljon Gigi csapdájába. Bandi múltja kísérteni kezd.

Miután Irmát túszul ejtette Félix egykori gondnoka, a család aggódva megoldást keres. Ruditól kérnek segítséget, ám ekkor Irma váratlanul életjelet küld magáról. Eközben Irma hatására a gondnok rájön, hogy valójában fogalma sincs arról, mit kezdjen egy tússzal. Az Irmát és a gondnokot megtaláló Rudi már azzal szembesül, hogy Irma nyugtatja az emberrablót. A túszdráma végül boldog családi egyesüléssel végződik. Azonban Félix mégsem adja át Emíliának a nemrég vásárolt gyűrűt.

 

Mivel Stella meghallotta, hogy Gizella és Bözsi az ő szerelmén viccelődnek, kiszaladt a buliról. Stellát Aliz vigasztalja. Aliz felnőttként kezeli Stellát, így a lány megérti, hogy Ottó nem lehet az övé. Aliz felvilágosítja Gizellát, hogy Stella kamaszodik, és nem tekint már magára kislányként, az pedig, hogy az Ottóhoz fűződő érzelmeiről nyíltan beszélgetnek, rosszul esik neki. Stella olyan komolyan veszi magát, hogy másnap közli Ottóval: ő innentől félreáll, nem áll Ottó és Liza boldogságának útjába.

 

Mivel Zsófi – Tóbiás hatására – megkérte Gigit, hogy most egy ideig ne vigyázzon Bencére, Gigi Zsófi életének másik fontos területén tenné magát nélkülözhetetlenné: ő kezdi intézni a galéria-ügyeket. Zsófi viszont azzal szembesül, hogy Gigi alkalmatlan a feladatra. Zsófinak később se Ádámra, se Tóbiásra nem sikerül bízni a gyereket, hogy dolgozhasson, ezért, jobb ötlet híján, megkéri Gigit, hogy ideiglenesen újra legyen Bence bébiszittere. Gigi azonban, hogy Zsófiban felerősítse a munka iránti vágyat, nemet mond, és közli, hogy élvezi a galéria szervezését. Zsófi Tóbiást okolja a kialakult helyzetért, ezért közli vele, hogy vissza akarja venni Gigit Bence állandó felvigyázójának. Nem is sejti, milyen rossz döntést hoz ezzel...

 

Júlia felháborodik, mert megtudja, hogy Miklós, Bandi ötletén felbuzdulva, az art café-projektből csoportosítana át pénzt, hogy rendezze a vízprojekt anyagi gondjait. Miklós elkenné a konfliktust, Júlia viszont határozottan lefekteti szabályokat Bandinak: ha ötlete van Júlia ügyeivel kapcsolatban, először vele kell beszélnie. Bandi örül, hogy sikerül békésen rendezni a nézeteltérést, ám ekkor váratlan vendég érkezik, akitől Bandi megtudja, hogy keszthelyi múltja miatt még aggódnia kell.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók