Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. június 22.)

Vajon elmondja Miklós Bandinak az igazságot András haláláról? Natasa egyre nehezebben viseli, hogy Péter nem beszél Hannának a vonzalmukról. Vajon Gizelláék és Bözsiék a vízüzem megnyitóra, vagy az esküvőre mennek el? Aliz megdöbbentő kéréssel fordul Krisztiánhoz.

Miklósnak, látva Bandi döbbent reakcióját arra a bejelentésére, hogy ő a hibás András haláláért, végül az inába száll a bátorsága, és nem vallja be, hogy ő a felelős András haláláért. Frusztrációjában viszont az italhoz fordul. László később megsértődik azon, hogy Miklós – habár próbálja elmismásolni – nem hívta meg a Berényi Ásványvízüzem megnyitójára. Később, Miklós és Bandi egy igazi apa-fia pillanatot élnek át, amikor Miklós segít a fiúnak megtanulni nyakkendőt kötni a másnapi megnyitóra.

 

A megtört szívű Natasa megtudja, hogy Hanna azt szeretné, ha Péter kiköltözne hozzá Hannoverbe. Későbbm Hanna romantikus meglepetést ad Péternek, és azt is elmondja, hogy kivett még egy hét szabadságot, hogy tovább maradhasson itthon. Bár Péter örül, de nem meri bevallani Hannának, hogy ő akkor már a dokumentumfilmjét forgatja. Később, Natasa és Péter kettesben maradnak, de mindketten kerülik a velük kapcsolatos, kínos témát. Péter bevallja Ádámnak, hogy párszor csókolózott Natasával, és hogy nem tudja, mit tegyen. 

 

Mindkét pár (Gizella-László és Vilmos-Bözsi) azt próbálja eldönteni, hogy melyik eseményen vegyen részt másnap: a vízüzem megnyitóján, vagy Aliz esküvőjén. Vilmosék megállapodnak abban, hogy Vilmos a megnyitóra, Bözsi pedig az esküvőre megy. Lászlóék azonban mindketten mellőzöttnek érzik magukat, ezért úgy határoznak, hogy inkább otthon maradnak, és megnézik Gizella kedvenc szappanoperájának az utolsó részét.

 

Luca kijelenti, hogy szívesen segít megszervezni Alizék esküvőjét a parkban, de Milánt akarja segítőjének. Amíg a tökéletes helyszínt keresik, Milán kifejti, hogy szerinte egy esküvőt igenis komolyan kell venni. Később, Krisztián nemtetszését fejezi ki Aliznak azzal kapcsolatban, hogy milyen sokba kezd kerülni az esküvő, ezért amikor Aliz rájön, hogy Kristóffal elfelejtettek karikagyűrűt venni, Aliz Krisztiánt kéri meg, hogy adja kölcsön azokat a gyűrűket, amiket Krisztián már megvett saját maguk részére, ezzel megdöbbentve őt.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók