Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. június 09.)

Az Alizék esküvője körülötti hazugságspirál egyre kaotikusabb formákat ölt. Vajon hogy sikerül Bandi szembesítése a szemtanúval? Natasát zaklatni kezdi egy vendég a KisSzékben. Zsófi és Tóbiás Gigi nyomába ered.

Bözsi tovább nyúzza Alizt, mert nem tudja, milyen hazugsággal altassa el Gizelláék gyanakvását Aliz és Krisztián esküvőjének elhalasztása miatt. Bözsi végül azt hazudja, hogy Krisztián annak idején elvette Yolandát, és meg kell várniuk a házasság érvénytelenítését. Aliz a beszélgetés végére érkezik meg, és döbbenten hallgatja, amint Lászlóék kiakadnak az információn, mondván, hogy ezt Bözsiék már jóval korábban is megoszthatták volna velük. Vajon Aliz véget vet az egyre kaotikusabbá váló hazugságspirálnak?

 

Bandi és a szemtanú szembesítésén Nórának sikerül elbizonytalanítania a bírónőt abban, hogy hiteles a tanú vallomása. Miután Nóra bizonyítja, hogy a tanú nem feltétlenül látta jól az eseményeket, egy váratlan helyzetben Bandi elveszíti a fejét és a tanúnak támad. Huszti jóindulatúan figyelmezteti Nórát, hogy Bandi viselkedésén csúszhat el az ügy. Bandi úgy érzi, hogy elrontotta a szembesítést, és visszafojtott indulattal reagál, amikor véletlenül meghallja, hogy Vilmos lekicsinylő megjegyzést tesz az anyjára.

 

Miután kiderült, hogy Majoros mégis vállalja a filmforgatást, Péter újra beleveti magát a melóba, és megkéri Natasát, hogy helyettesítse a KisSzékben. Natasa elvállalja a feladatot. Péter megkéri Rudit, hogy segítsen be Natasának, és felveti, hogy akár hosszútávon is alkalmazná. Natasa Rudi beszámolóját tévesen úgy értelmezi, hogy Péter már döntött és költözik Hannához. Natasa ezután veszélyes helyzetbe kerül a KisSzékben.

 

Miután Zsófi és Tóbiás megtalálta Gigi ijesztő babasarkát, Zsófi úgy dönt, hogy hívja a rendőrséget. Tóbiás azonban leállítja, mert talál egy üzenetet Gigitől, amelyben Gigi azzal fenyegetőzik, hogy ha szólnak a rendőrségnek, akkor bántani fogja Bencét. Zsófinak sikerül elérnie Ádámot telefonon, aki csak ekkor tudja meg, hogy Gigi magával vitte Bencét. Miután Zsófi és Tóbiás megtudja, hol van Gigi, a nyomába erednek. Ádám közben megérkezik a szállodába, és számonkéri Gigit, aki Ádám elutasító viselkedése miatt kezdi elveszíteni a fejét és azzal fenyegetőzik, hogy kidobja Bencét az erkélyről.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók