Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. június 01.)

Ádám Giginél keres vigaszt. Máté jelentőségteljes titkot tud meg Gizelláról. Stella hazugságon kapja Gizellát. Vajon Bandi képes szembenézni a tettei következményeivel?

Miután megtudta, hogy Zsófi nélküle utazott Rómába, Gigi megalázottnak érzi magát, így visszatér az eredeti tervéhez. Ádám fülébe ülteti a bogarat, hogy Zsófi talán nem véletlenül akart egyedül menni Mikkel Knutsennel. Gigi szerint már a megnyitón is izzott körülöttük a levegő. Ádám felhívja Zsófit telefonon, aki alig tud figyelni Ádámra. Ádám attól tart, hogy Giginek igaza van, így kétségbeesett lépésre szánja el magát.

 

Júlia és Attila észreveszik, hogy Máté eltűnt, egyből sejtik, hogy Stella focimeccsére szökött el. Szerencsére Attila rátalál a parkban lázasan bolyongó Mátéra, és hazaviszi. Máté nehezen emészti meg, hogy nem láthatta Stella meccsét, helyette otthon kellett feküdnie. Máté neheztelését enyhíti Stella látogatása. Mát hamar Stella tudtára adja, amit a betegágyon feküdve megtudott Gizelláról.

 

Stella és László egy vizsga-csomaggal lepik meg Gizellát. Gizella bevallja Júliának, hogy nem biztos abban, hogy a fejében lévő tudás elegendő lesz a vizsga sikeréhez, talán be sem kéne mennie. De Júlia meggyőzi, hogy menjen el. Azonban Gizella az utolsó pillanatban visszafordul. Elmeséli Júliának, hogy mit tett, Júlia pedig ismét igyekszik lelket önteni az összetört Gizellába. Nem sejtik, hogy a betegeskedő Máté kihallgatja a beszélgetést, és továbbadja a hírt Stellának. Így amikor Gizella azt hazudja Lászlónak, hogy sikeresen letette a vizsgát, Stella nehéz helyzetbe kerül.

 

A próbakihallgatás után Miklós kijelenti, hogy Nóra túlságosan megbolygatta Bandi lelkét, de Nóra szerint muszáj felkészülniük a kényes kérdésekre is. Bandi viszont nem hajlik a folytatásra, sőt, kirúgja Nórát, mint ügyvédjét. Miklós megpróbálja jobb belátásra bírni Bandit, aki teljesen össze van zavarodva. Miklós viszont azzal bátorítja a fiút, hogy képes lesz szembenézni a nehézségekkel. Később Miklós elmondja Nórának, hogy szerinte sikerült meggyőznie Bandit, lelket öntött belé. Vajon igaza van Miklósnak?

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók