Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. július 25.)

Képes-e Tóbiás megbocsátani Ádámnak? Hogyan engeszteli ki Milán a csalódott Lucát? Tóbiás már nem csak a cégben segít Júliának. Natasa meglátja, hogy Félix elcseni a Rudinál őrzött festményt.

Ádámot találkozik a szanatóriumban rehabilitálódó Gigivel, és megrendíti az állapota. Aliz tudatja Krisztiánnal, hogy nagy a baj: Ádám megtudta, hogy álházasságot kötött Kristóffal. Krisztián megnyugtatja Alizt, és biztosítja arról, hogy elbeszélget Ádámmal, bízva a megértésében. Ádám megígéri Krisztiánnak, hogy hallgat az álházasságról. Krisztián, mivel tudja, hogy Tóbiás és Ádám rosszban vannak, azt javasolja Tóbiással, hogy kössön békét Ádámmal, nehogy Ádám meggondolja magát, és felhasználja ellenük az információt. Vajon képes lesz-e Tóbiás szemet hunyni a neheztelése felett.

 

Milán elhatározza, hogy kiengeszteli az elszalasztott koncert miatt szomorkodó Lucát. Eközben Luca bevallja Aliznak, hogy ugyan megérti Milánt, amiért Emília miatt lemondta a találkozót, de neheztel rá. Emília remek ötletet ad Milánnak, mivel lephetné meg Lucát: hívja meg azt az együttest a KisSzékbe egy privát fellépésre, amelyiknek a koncertjére mentek volna. Milán meg is szervezi a spontán meglepetés-koncertet Lucának, azonban a lány elbizonytalanodik, érdemes-e Milán első szavára ugrani.

 

Tóbiás megkezdi a munkát a Berényi Kft-nél, azonban Júlia máris egy személyes szívességet kér tőle, és megbízza, hogy hozza el Mátét az iskolából Júlia helyett. Valójában Tóbiás szívesen tesz eleget a kérésnek, sőt, mivel Máté megéhezik, még egy kis kaját is összedob neki, mikor hazaérnek. Azonban a hazaérkező Attilát meglepetésként éri, hogy Júlia helyett Tóbiás áll a rotyogó mártás mellett a konyhában.

 

Félix visszatér, hogy rendezzen néhány korábban félbehagyott ügyet: Emíliától elhozza a maradék otthagyott holmiját, Ruditól pedig megtudja, hogy hol tartja a Zsolt lakásában elrejtett „lopott” képet. Eközben Irma hatására Emília és Natasa is belátják, hogy nem maradhatnak tovább rosszban. Félix besurran Zsolt lakásába, hogy elcsenje a képet, ám ekkor az éppen ott lévő Natasa meglátja őt. A lány ahelyett, hogy lebuktatná, váratlan döntést hoz: követni kezdi Félixet, aki feltehetően egy veszélyes ügylet miatt akarta visszaszerezni a képét…

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók