Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. július 10.)

Vajon képes lesz Bandi megbocsátani Miklósnak András halálát? Gizelláéknak sikerül megoldást találni Stella nyelvtanulási problémájára? Natasa és Emília életükben először nem értik meg egymást. Meddig képes Tóbiás magában tartani Ludwig titkát?

Miután Miklós bevallotta Bandinak, hogy ő tehet András haláláról, Bandi sírva elviharzik. Attila elmondja Miklósnak, hogy szerinte nem volt jó ötlet Bandira zúdítani ezt a nagy terhet. Attila nem sokkal később elmeséli Júliának, hogy Bandi mindent megtudott Miklóstól András halálával kapcsolatban. Míg Júlia és Attila Bandi miatt aggódik, Bandi egyedül siratja Andrást. Vajon képes lesz Bandi megbocsátani Miklósnak?

 

Júlia, miután megtudja Gizellától, mennyire retteg attól, hogy Piros elveszi tőlük Stellát, óvatosan rávilágít Pirosnak Gizella problémájára, és kéri, legyen megértőbb Gizelláékkal. Gizella és László mindeközben eldöntik, hogy befizetik Stellát Londonba egy nyelvtanfolyamra, és Gizella is Stellával utazik majd. Gizella és László áthívják magukhoz Pirost, hogy elmondják, hogyan döntöttek. Gizella, László és Piros kibékülnek. Vajon hogy fogadja a hírt Stella, hogy külföldre utazhat angolt tanulni?

 

Miután Péter közli Natasával, hogy szívesen kivásárolná a KisSzékből, hogy a továbbiakban egyáltalán ne kelljen együtt dolgozniuk, Natasa elpanaszolja Emíliának, hogy nemrég leutazott Péter után Esztergomba, hogy beszéljen vele, és szerelmet is vallott a fiúnak. Emília szerint rossz ötlet volt Natasa részéről, hogy Péter után utazott. Natasa dühös Emíliára, ugyanis szerinte Emília tanácsára cselekedett, másrészt úgy érzi, Emília nem képes vele az anyjaként beszélni, ellenben úgy látja el tanácsokkal, mintha a pszichológusa lenne. Vajon sikerül Emíliának jobb belátásra bírnia Natasát?

 

Mivel Tóbiás megunja, hogy Ludwig a szolgájaként kezeli, dühösen választ követel arra, hogy a férfinak mi a szándéka Ágnessel. Ludwig azonban ügyes hazugsággal leszereli Tóbiást, ám azzal nem számol, hogy a srácot nem hagyja nyugodni a lelkifurdalása, és mivel minden vágya, hogy végre kiszállhasson az ügyből, elhatározza, hogy figyelmezteti Ágnest Ludwig ittlétére. Vajon hogy fogadja Ágnes a hírt?

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók