Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. január 26.)

Judit terve veszélybe kerül. Rudi úgy érzi, magányosságán csak a pénz és a póker segíthet. Vilmosék drogproblémája megoldódni látszik. Júlia rajtakapja Szilviát, amikor megpróbál Máté és Attila kapcsolatába beleavatkozni.

Miután Judit elhitette Miklóssal, hogy kirabolták, megegyeznek, hogy Judit Miklóshoz költözik. Ottó koncertre akarja vinni Lizát, de nincsen rá pénze, így elhatározza, hogy elcseni az anyja bankkártyáját, amiről Miklós és Nóra is azt hiszi, hogy elvitték Judit kirablói.

 

Aliz és Krisztán egy wellness szállodába akarnak menni, a lány azonban megbetegszik. Aliz felajánlja Rudinak, hogy menjen el a vakációra, de ő durván visszautasítja a gesztust. Később közli Krisztiánnal, hogy elmegy pókerezni. Krisztián házi wellness szolgáltatást ad a lánynak, amibe belerondít a hazaérkező Rudi, aki nagy összeget nyert.

 

Rudi segít Vilmosnak eladni a kocsiját, de mivel az aktuális vevőt drogdílernek nézi, túlzásba vitt gyanakvással kezeli a helyzetet. A vevő azonban tisztának tűnik. Később Vilmosék Irmától megtudják, hogy a valódi drogdílert lecsukták, ezért nem jött senki a drogért. Így, mikor ezt elmondják Rudinak, immár csak Rudin múlik, hogy mit tesz majd a droggal...

 

Máté iskolájában apanap lesz, amire Attilát hívná el, azonban Júlia ennek nem örül. Máté megkeresi Attilát és Szilvia szeme láttára hívja az iskolájába, hogy beszéljen a foglalkozásáról. Szilvia, mikor egyedül marad Mátéval, próbálja elérni, hogy a kisfiú megértse: Attila már nem az „apukája”.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók