Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. január 11.)

Miklós és Nóra megállapítják, hogy mindketten magányosak. Péter Hannával fogyasztja el Natasa ajándékát. Vajon hogyan alakul Tóbiás és Kristóf munkakapcsolata? Vajon mit tud meg Gigi Ádámról?

Miklós Attila tudtára adja, hogy nem szeretne rendszeresen máshol éjszakázni, és még jobban elbizonytalanítja Attilát Szilviával kapcsolatban. Júlia úgy dönt, hogy megpróbálja őszintén elfogadni Attila új kapcsolatát, és első lépésként kedvesen elbeszélget Szilviával. Eközben Miklós és Nóra megállapítja, hogy furcsa fintor a sorstól, hogy annak ellenére, milyen sokszor elhagyták egymást, most mindketten magányosak.

 

Natasa Ottóval tízórai-csomagot készít Péternek az első közmunka-napjára. Péter, bár csak regisztrációs napja van, nagyon örül a meglepetésnek. Hannának lerobbant az autója, ezért Péter felajánlja, hogy elfuvarozza dolgozni, és utána érte is megy. Miután minden hivatalos ügyet letudnak, elfogyasztják Natasa ajándékcsomagját, és megállapítják, még mindig képesek eltölteni együtt egy csodás napot.

 

Tóbiás leteremti Kristófot, amiért önállóan megrendelt egy halom képeslapot, holott Tóbiás csak azzal bízta meg, hogy keressen lehetséges beszállítót. Gizella pedig azt javasolja Kristófnak, hogy hagyja rá Tóbiásra, amikor főnökösködik. Kristóf túlzásba viszi Gizella tanácsát, és Tóbiásra hárítja a pénzzel kapcsolatos dolgok intézését, amin Tóbiás felbosszantja magát, és újabb vita alakul ki. A vita hevében Kristóf felmond a kisboltban.

 

Hanna és Ádám újabb nyomra bukkannak: talán megvan a cím, ahol fogva tartják a lányokat. Mivel Kasznárt nem tudják elérni, Hanna azt javasolja, maguk derítsék fel a helyszínt, és készítsenek fotókat bizonyítékként. Ádám biztosítja Zsófit, hogy ez az utolsó akció az ügyben, Gigivel pedig többé nem találkozik. Zsófi arra biztatja Ádámot, hogy szemtől-szemben szakítson Gigivel. Ádám megteszi a dolgot, ám arra nem számít, hogy Gigi Nóra vállán gondolja kisírni a szakítás fájdalmát, ezért feltűnik a Mátyás király téren.

 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók