Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. január 09.)

Sikerül Milánnak visszaszerezni a pénzzel teli táskát? Vajon milyen következtetést von le Gizella Stella hazugságából? Sem Attila, sem Júlia nem igazán boldog a másik nélkül. Ágnes sorra érik a kellemetlen meglepetések a Ludwig-üggyel kapcsolatban.

Miután Milán eltűnt, a csapat úgy dönt, hogy meg kell találniuk a hősködő tinédzsert, mielőtt baja esik. A fiatal srácnak azonban a titkos küldetése, hogy visszaszerezze a pénzes táskát, működőképesnek bizonyul. Eközben otthon Emília és Irma Félixről beszélget: Emília bízik benne, hogy a férfi semmilyen illegális ügyletbe nem keveredik. A határon túli akció szerencsére sikeresen lezárul és Milán megkerül a pénzzel teli táskával együtt.

Gizella és László megdicsérik Stellát, hiszen úgy tudják, a lány kiválóan teljesít az iskolában. Ehhez képest László később telefonon megtudja Stella osztályfőnökétől, hogy a jegyei valójában botrányosak. Gizella meglepve faggatja Stellát, hogy miért nem mert őszinte lenni velük a lány. Stella bevallja, félt, hogy a rossz jegyek miatt Gizelláék majd elhagyják. Gizella rádöbben, hogy hazugságával (Ludwig ügyében) ő is elveszítheti Stellát – az esetleges börtön miatt.

Attila belecsöppen egy kellemes hangulatú sütisütésbe, amit Júlia és Péter kezdett otthon, és egy rövid időre úgy tűnik, hogy teljes a család. Attila ezért megvárakoztatja Szilviát, és mivel bűntudata van, felajánlja, hogy süssenek együtt valamit. Attilának azonban nem igazán sikerül megtalálnia a közös hullámhosszt a nővel, Júlia pedig igazán magányosnak érzi magát egyedül otthonában.

Ágnes megtudja, hogy az orvosok szerint Ludwignak jó esélye van a felépülésre. Liza higgadtnak bizonyul és végül ő nyugtatja meg a rettegő Ágnest. Gizella viszont megmondja neki, hogy sajnos nem számíthat a „falazó” vallomására.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

 

Legnézettebb videók