Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. január 05.)

Mihez kezd Vilmos a kocsiban talált droggal? Ágnes megtudja, hogy a rendőrség biztosan vizsgálatot indít Ludwig ügyében. Vajon sikerül Rudiéknak a festmény-adásvétel lebonyolítása? Nóra sorsfordító döntésre szánja el magát a vízprojekttel kapcsolatban.

Miután Vilmos megosztja Bözsivel, hogy kábítószert talált az autójában, közösen úgy döntenek, hogy beviszik a rendőrségre a drogot. Mielőtt azonban ezt megtehetnék, Vilmos telefont kap a dílertől, aki visszaköveteli a szert.

 

Ludwig továbbra is öntudatlanul fekszik a kórházban, miközben Ágnes már a temetéséről fantáziál. Emília észreveszi, hogy Liza szomorkodik, és azt tanácsolja neki, hogy egy hozzá közel álló személynek mondja el, mi nyomasztja. Liza ezért Ottónak elárulja, hogy attól fél, Ágnesnek köze lehetett Ludwig balesetéhez. Ágnes később megtudja, hogy a rendőrségnek kötelező kivizsgálni, mi történhetett pontosan Ludwiggal.

 

Miután Rudiéknak egész éjjel várakozniuk kellett, reggel végre megnyitják a határt. Egy határőr ugyan elkezdi átkutatni a kocsit, de Milán eljátssza, hogy influenzás, amivel eltántorítja az őrt attól, hogy alaposan átvizsgálja a kocsit. Később a festmények zökkenőmentes adásvételét ugyanis maga a gazdag vevő akadályozza. Mielőtt Rudiék távozhatnának a pénzzel, a nő testőrei fegyvert rántanak, így Rudiék kénytelenek fizetség nélkül átadni a képeket.

 

Nóra nem akarja elfogadni a vízprojektet, hiszen ügyvédként nem vágyik egy ilyen volumenű üzlet vezetésére, de Gigi végül meggyőzi, hogy rajta kívül senki másnak nem szívesen adná. Nóra úgy dönt, hogy visszaadja a Berényi Kft-nek a projektet, de csak azzal a feltétellel, ha Miklós minden családtagot rávesz, hogy szálljon vissza a cégbe, és a Kft-ből ismét családi vállalkozás lesz. 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók