Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. február 28.)

Ágnes lépésre szánja el magát Ludwig eltűnésével kapcsolatban. Nóra egyre bizonytalanabb saját vonzerejét illetően. Gizella nem hagyja, hogy Stella jövője veszélybe kerüljön Ágnes miatt. Megbízhat-e Emília Félixben?

Emília és Félix rengeteg időt töltenek együtt. Irma biztosítja Félixet, hogy örül az Emíliával közös kapcsolatának, azonban kéri, hogy Félix szolgáljon is rá Emília bizalmára. Az idillbe egy zavaró tényező érkezik: Sas elújságolja, hogy Ludwig eltűnt Ágnes házából. Attila is felbukkan, és kérdezősködni kezd Félix és Ludwig kapcsolatáról. Milán egy megjegyzése miatt Emília gyanakodni kezd Félixre, hogy továbbra sem teljesen őszinte vele. Félix ezt zokon veszi, és úgy dönt, távozik.

 

Miután Nóra randevúja félbeszakadt, úgy dönt, hogy lejelentkezik a társkeresőről is. Később Miklós bocsánatot kér a korábbi udvariatlanságáért és biztosítja Nórát, hogy mindig van rá ideje. Nóra azonban nem kér a szívességből. Attila és Júlia sajnálják Nórát, hiszen Nóra hosszú ideje nem volt boldog senkivel. Nóra Ádámtól kérdezi meg, hogy valóban elszállt-e felette az idő, Ádám pedig zavarában nem a megfelelő szavakkal biztosítja Nórát arról, hogy még mindig gyönyörű.

 

Stella elmondja Gizellának, hogy látta, amint Ágnes le akarja gurítani Ludwigot a lépcsőn. Gizella úgy dönt, hogy felkeresi Júliát, hogy a felnőttek egymás közt megbeszéljék a történteket. Júlia azonban újdonsággal szolgál: Ludwig eltűnt. Ágnes bocsánatot kér Stellától.

 

Attila meggyőződik róla, hogy Sas nem lehet felelős Ludwig eltűnéséért. Attila azt javasolja Ágnesnek, hogy tegyen bejelentést a rendőrségen Ludwig eltűnésével kapcsolatban, míg Attila utánajár annak, kik tudhatnak bármit is Ludwigról.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók