Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. február 27.)

Vajon kiderül, hogy mi történt Ludwiggal? Máté továbbadja Stella titkát. Rudi sajátosan értelmezi a hosszútávú üzleti befektetést. Nóra randevúja szokatlan véget ér.

Ludwig üzenete után Ágnes úgy dönt, hogy lecserélteti a villa zárjait, és nem engedi, hogy Liza elhagyja a házat. Liza segítségül áthívja Attilát, hogy beszéljen Ágnessel, ám ő nem akarja beengedni Attilát. Attila arra kéri a húgát, hogy higgadjon le, ő pedig megkeresi Sast. Júlia eközben megtudja, hogy Ágnes majdnem megölte Ludwigot Stella szeme láttára, ezért arra gyanakszik, hogy Ágnesnek köze lehet Ludwig eltűnéséhez.

 

Máté próbál segíteni Stellának, hogy a kislány mégis átmehessen a Wittenbergerbe. Úgy dönt, hogy elmondja Stella titkát Péternek. A döbbent Péter beszámol Ágnes fenyegetéséről Júliának, aki megbeszéli a történteket Attilával. Júlia számára kiderül, hogy Attila már tudott Ágnes gyilkossági kísérletéről.

 

Krisztián azt tanácsolja a saját magában is csalódott Rudinak, hogy kesergés és önostorozás helyett próbálja hosszútávon bebiztosítani a gyerekei jövőjét, ahogy azt egy jó apa tenné. Rudi tuti pénzügyi tippet kap Miklóstól, és úgy dönt, hogy részvényekbe fekteti a pénzét.

 

Nóra leszervez egy randevút, de mivel tart a csalódástól, Júliával kieszel egy stratégiát arra az esetre, ha rosszul sülne el a találkozó. Nóra elsőre nagyon elégedett a randipartnerével, ám nagy meglepetésére a férfi pont úgy koptatja le őt, ahogy ő akarta a férfit Júlia segítségével, ha nem találja szimpatikusnak. 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók