Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Stella akkora lelkesedéssel mesél Máténak a Wittenberger iskoláról, hogy Máté is kedvet kap a sulihoz. Az Ágnes haragjától és bosszújától tartó Stella azonban bejelenti Gizelláéknak, hogy mégsem megy a Wittenbergerbe. Máté később döbbenten hallgatja, amikor Stella idegesen közli, hogy ő marad a mostani iskolájában. Máté, hogy jobb kedvre derítse Stellát, ajándékot visz neki, a kislány pedig bevallja neki, hogy miért nem mehet a Wittenbergerbe.

 

Rudi párizsi vidámpark belépőkkel lepi meg a fiait, amit nem mindenki tart felelősségteljes szülői döntésnek. Vendel és Szilárd anyja, Réka számon kéri Rudit, amiért évekig feléjük sem nézett, most pedig ajándékokkal akarja bizonyítani, hogy jó apa. Réka megbeszéli Rudival, hogy mostantól havonta egyszer látogathatja a fiúkat, és a vidámparkba sem viheti el őket.

 

Nóra kezd lemondani egy új kapcsolat lehetőségéről. Ottó arra biztatja, hogy keressen társat online, és bár Nóra nem hisz a társkereső appokban, végül mégis regisztrál. Júlia bátorítása ellenére Nóra úgy dönt, hogy nem neki való az OnLove és végső kétségbeesésében beállít Miklóshoz egy üveg borral. Miklós azonban már lefekvéshez készülődik, ezért Nóra csalódottan távozik.

 

Liza mit sem sejtve búcsúzkodik Ottótól este az utcán, miközben valaki a bokorból leskelődik utána. Lizát hazafelé menet halálra rémiszti az utána ólálkodó Sas. Ágnes próbálja megnyugtatni Lizát és megígéri, hogy gondoskodik a lánya biztonságáról. Ágnes és Liza kétségbeesetten latolgatják, mi történhetett Ludwiggal, amikor váratlan és ijesztő üzenet érkezik.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók