Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. február 23.)

Vajon van rá esély, hogy Ádám és Zsófi helyrehozzák a kapcsolatukat? Kristóf rájön, mi állhat a pánikbetegsége hátterében. Vajon sikerül Júliának megoldania a Kft. beszállító-problémáját? Ágnest hatalmas meglepetés éri.

Ádám feldobódik, amikor Hanna felkéri, hogy készítsen a cikkéhez portréfotókat a szexmunkára kényszerített lányokról. Hanna ezután értesíti Zsófit arról, hogy hova költözött Ádám. Zsófi aggódni kezd a srácért, és azonnal a fotóstúdióba megy, ahol modellt áll Ádámnak, hogy megfelelően elő tudjon készülni a portréfotózáshoz. A közös munka hatására újra közeledni kezdenek egymáshoz. Még egy csók is elcsattanna, ám a tökéletesnek ígérkező pillanatot tönkreteszi Hanna érkezése.

 

Tóbiás és Kristóf közt újra szóba kerül Kristóf pánikbetegsége, és Tóbiás azt javasolja, hogy a srác menjen el Emíliához egy újabb szeánszra. Emília rávezeti Kristófot, hogy mi okozta a pánikbetegségét: az, hogy édesapja mindmáig nem békült ki a fia homoszexualitásával. Kristóf ezért elhatározza, hogy hosszú idő után újra meglátogatja az apját.

 

Miklós hiába kéri számon Júliát a Kft. állandó faanyag-beszállítójának lemondása miatt, a nő határozottan kiáll a döntése mellett. Attilát meg is lepi, amikor nem sokkal később azzal szembesül, hogy Júliának fogalma sincs, milyen megoldást találjon a beszállító lemondása miatt előállt problémára, ám szerencsére Attila kisegíti megszorult feleségét egy tippel. Júlia ezután azzal áll elő Miklósnak, hogy építtessék a kávézó-projekthez szükséges pavilonokat újrahasznosított építőanyagból, úgynevezett hexafából.

 

Ágnes egy nem túl hihető hazugsággal próbálja elaltatni Stella gyanúját. Mivel azonban Ágnes látja, hogy a kislány nem hiszi el, hogy csak levegőzni vitte ki Ludwigot a teraszra, megfenyegeti, hogy ha eljár a szája a látottakról, nem járhat majd a Wittenberger-iskolába. Stella később nem is meséli el otthon a dolgot, de azt bevallja, hogy fél Ágnestől amiatt, ahogy Ludwiggal bánik. Ágnes ezután nem bír a bűntudatával, ezért elpanaszolja Attilának, hogy dühében majdnem megölte Ludwigot. Amikor pedig ezután hazaér, rémülten veszi észre, hogy Ludwig nyomtalanul eltűnt a tolószékéből.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók