Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. augusztus 31.)

Vajon megbocsát Kristóf Tóbiásnak az elszólásáért? Hogy sül el a közös családi vacsora Júliáéknál? Nórához egy váratlan vendég állít be. Vajon kinek a nyomába indult Ágnes?

Miután Tóbiás elszólta magát Sári előtt Kristóf és Aliz álházasságával kapcsolatban, Sári azzal ijesztgeti Kristófot, hogy felhívja Richárdot, és beszámol neki mindenről. A dühös Kristóf leszúrja Tóbiást, hogy miért kellett elszólnia magát Sári előtt. Tóbiás azzal védekezik, hogy azt hitte, Kristóf tényleg kibékült Sárival (ahogy korábban az apjával, Frédivel is tette). Kristóf elmondja Aliznak és Krisztiánnak, hogy Sári tud az álházasságról. Másnap reggel Kristóf beolvas Sárinak, elmondja, hogy akárkinek beszámolhat az álházasságról, bizonyítéka úgysincs rá. Kristóf ugyan ideig-óráig megoldotta a Sári-problémát, de ettől még ugyanúgy neheztel Tóbiásra.

 

Júlia még mindig neheztel Attilára, amiért eltitkolta előle, hogy Ludwig elrabolta Lizát. Attila a háta közepére kívánja a közelgő közös családi vacsorát Emíliáékkal, ugyanis egyre jobban aggódik Ágnesért. A vacsora során Attila és Júlia megpróbálják megjátszani, hogy minden rendben van, ám Emíliának, Natasának és Péternek is feltűnik az Attila és Júlia között lévő feszültség. Vajon hogy ér véget az este?

 

Nóra beszámol Júliának arról, hogy sikeresen lezárult Bandi ügye, akit már ki is engedtek az előzetesből. Júlia Ábelről faggatja Nórát, mi lesz velük most, hogy vége a pernek. Nóra bevallja, hogy fogalma sincs róla. Nem sokkal később váratlanul Ábel állít be Nórához, és szerelmet vall neki. Ábel és Nóra újra egymásra találnak. Ábelnek megcsörren a telefonja Nóránál, Ábel gyorsan kinyomja, és kikapcsolja a telefont. Azt mondja Nórának, munka ügyben keresték. Nóra jól teszi, hogy hisz Ábelnek?

 

Miután Ágnes a vacsora vége fele sincs még otthon, Attila megpróbálja felhívni Ágnest, ám nem éri el. Liza másnap reggel rémülten magyarázza Attilának, hogy Ágnes éjszaka sem jött haza, és nem is jelentkezett. Liza fél, hogy Ludwig állhat Ágnes eltűnésének hátterében, Attila azonban megnyugtatja Lizát, hogy biztos nem erről van szó. Megígéri, hogy megkeresik Ágnest. Ágnes eközben visszatér a Berényi vízgyár területére, ahonnan kiszabadították Lizát. Vajon miért megy vissza?

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók