Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. augusztus 29.)

Bandi perében ítélet születik. Vajon Péter és Natasa felvállalják, hogy járnak? Aliz és Kristóf megoldást találnak a hitel-problémára. Vajon Ágnesék megtalálják Lizát?

Miután Nóra megtudta, hogy Norbi mégsem vallja be, hogy bántalmazta Bandit, kevesebb reménnyel vág neki a tárgyalásnak. Miklós szintén gondterhelt, mert attól fél, hogy Bandi börtönbe kerül. Annak ellenére, hogy Ábel alaposan felkészíti Norbit a tárgyalásra, a srác mégis bevallja, hogy korábban sűrűn bántalmazta Bandit, és végül Bandi a körülményekhez képest enyhe büntetéssel megússza az ügyet: nem kell börtönbe mennie.

 

Péter már komolyra fordítaná kapcsolatát Natasával, ám a lány nem akarja ezt elsietni, amíg Hanna nem tud kettőjükről. Később, amikor Péter összeszólalkozik Hannával, kicsúszik a száján, hogy alakul valami Natasa és közte. Péter Ottó hatására belátja, hogy noha kegyetlen volt tőle, hogy egy veszekedésben tudatta Hannával, hogy már Natasával van, de így legalább Hanna is megtudta az igazat, ezért már nincs akadály az új kapcsolat előtt. Péter nem sokkal később azzal teszi boldoggá Natasát, hogy közli: mivel elmondta Hannának, hogy ők ketten (Péter és Natasa) immár egy pár, valóban leomlott a fal kettőjük közt. Natasa ezek után boldogan egyezik bele, hogy hivatalosan is összejöjjön Péterrel.

 

Miután a társaság minden tagja megállapítja, hogy az álházasság az utóbbi időben túl sok zűrt okozott, Aliz és Kristóf a megoldáson kezdik törni a fejüket. Kristóf – Tóbiás hatására – arra jut, hogy állást kell vállalnia a csokigyárban Sári segítségével, azonban Aliz tanácstalan, hiszen felmondott a Rózsában. Tóbiás siet a segítségére: mentőötletként bedobja, hogy Aliz dolgozhatna egy ideig a Kisboltban. Aliz elfogadja a lehetőséget, de vajon így megoldódik a hitel-probléma?

 

Mivel Ágnes már nem biztos benne, hogy Liza valóban a Vízüzemben van, Attila újból meg akarja hallgatni Péter felvételét, amin a gépkattogás hallatszik. Júlia eközben azon bosszankodik, hogy Attila és Ágnes nyilvánvalóan titkolóznak előtte. Amikor Emília Júliánál keresi Ágnest, Júlia elmondja, hogy azt gyanítja, hogy valami sötét ügylet miatt kellett Ágnesnek korábban a kétszázmillió forint. Emília szerint Júlia túlzásba esik, ezért összekülönböznek. Eközben Attila és Ágnes rátalálnak a Vízüzem egyik pincéjében fogvatartott Lizára.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók