Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. augusztus 24.)

Hanna elhatározza, kideríti, mi folyik Judit körül. Lászlóban bűntudat ébred, amiért kinevette Bözsi autóvezetői ambícióit. Megkapják-e a lakáshitelt Alizék? Sikerül-e Ágnesnek teljesíteni Ludwig újabb követelését?

Miklós hiába kérdezgeti Juditot, kik lehettek a titokzatos támadók, Judit teljesen zavart. Miklós Ottótól próbálja kideríteni a dolgot, hátha van tippje, ki akarhat ártani Juditnak. Ottó és Hanna beavatják Miklóst, hogy Juditot a volt férje, Wolfgang üldözi, mert meg akarja szerezni a veséjét. Míg Ottó igyekszik a zavart Juditot támogatni, Hanna elmondja Miklósnak, hogy mindenképpen a végére jár az ügynek, és le fogja leplezni Wolfgang korrupciós ügyeit.

 

Júlia bevállalja, hogy megtanítja Bözsinek az autóvezetés alapjait, azonban nem fűlik a foga a dologhoz. Piros azt javasolja neki, hogy először ne a gyakorlattal, hanem az elmélettel kezdjenek, majd segítőkészen átveszi Júliától a feladatot. Míg Piros a KRESZ-t tanítja Bözsinek, megteremtődik köztük az összhang. Látva, hogy mennyien támogatják Bözsi elsőre viccesnek tűnő tervét, Lászlót gyötörni kezdi a bűntudat, amiért korábban kinevette Bözsit.

 

Aliz abban reménykedik, hogy a tervük másik fele is teljesül, és végre hozzájutnak a lakáshitelhez. Tóbiás és Krisztián is látják a fényt az alagút végén, megállapítják, hogy sínen van a tervük, hamarosan hátuk mögött tudhatják végre ezt az egész színjátékot a házasság körül. Azonban amikor Aliz megérkezik Ádám lakásavatójára a bankból, kiderül, hogy a bank végül nem annyi hitelt ítélt meg számukra, mint amennyi szükséges lenne Zsolt lakásának megvételéhez, ugyanis Kristóf fizetési igazolása nem mutat elegendő összeget, míg hivatalosan nem az övé a csokigyár. A lesújtó hír miatt óriási veszekedés pattan ki a barátok között.

 

Ágnes attól retteg, hogy Ludwig bosszút tervez Rudi, Tóbiás és Attila ellen, és esetleg az életükre akar törni, mert így vagy úgy, mind segítettek Ágnesnek Ludwiggal szemben. Attila megnyugtatja Ágnest, hogy Ludwig inkább csak szórakozik, és arra biztatja, Liza érdekében szervezze össze a találkozót. Ágnes meggyőzi Rudit és Tóbiást is, hogy legyenek a Ludwig által megadott helyen és időben. Azonban míg Rudi meg is jelenik, Tóbiás a lakásavatón történő veszekedés miatt nem ér oda időben. A Ludwig által megadott idő letelik, Ágnesnek nem sikerült teljesíteni a feladatot. Vajon mi lesz most Lizával?

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók