Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. április 27.)

Vajon Tóbiásnak sikerül eltávolítania Gigit Bence közeléből? Ágnes külföldön tervez új életet Lizával. Vajon László megbocsájt Vilmosnak a múltbéli bűnéért? Kristófot sokkolja az apja végrendelete.

Tóbiást megijeszti, amikor kiderül, hogy Gigi a halott férje nevén szólította Bencét, ezért arra kéri Zsófit, hogy egy időre szüneteltessék Gigit, mint bébiszittert. Zsófi nagy nehezen belemegy abba, hogy beszél Gigivel. Gigi kis híján dührohamot kap, amikor rájön, hogy Zsófi és Tóbiás megpróbálja eltávolítani Bence közeléből, de megőrzi a hidegvérét, és biztosítja Zsófit arról, hogy a barátságukat és a galériás együttműködésüket ez a döntés nem befolyásolja. Vajon jó döntést hoztak Zsófiék?

 

Ágnes a villa eladásán munkálkodik, de egyelőre nem beszél Lizának a terveiről. Liza és Ottó kapcsolata egyre jobban elmélyül, már egy tavaszi utazást tervezgetnek. Attila szerint Ágnesnek Lizát is meg kéne kérdeznie a külföldre költözésről. Ágnes végül felveti Lizának a külföldre költözés ötletét. Liza döbbenten hallgatja, amikor Ágnes előáll a költözés ötletével.

 

Vilmos hiába próbál mentségeket találni a László ellen elkövetett múltbéli bűnére, mert László engesztelhetetlen. Miklóst is megdöbbenti, hogy Vilmos képes volt elárulni a gyerek Lászlót, Nóra szerint azonban valószínűleg nem volt más választása. Gizella és Stella megnyugvást jelent a háborgó Lászlónak, míg Vilmos egyre mélyebbre merül a bűntudatban. Vajon van esély a megbocsájtásra?

 

Kristóf megtudja, hogy egy nap múlva tartják az apja hagyatéki tárgyalását. Nóra és Aliz elbizonytalanítja Kristófot, ezért Kristóf segítséget kér Nórától. Nóra beleegyezik, hogy jogi képviselőként elkíséri Kristófot a tárgyalásra. Kristóf aggódik, hogy megint találkoznia kell az ellenséges rokonaival, azonban a családja végül kevésbé sokkolja, mint az, ami a végrendeletben áll.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók