Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. április 18.)

Vajon Margónak sikerül figyelmeztetni Zsófit Gigi ijesztő viselkedésére? László és Gizella iskolai akciója rosszul sül el. Kristóf váratlan helyről kap lelki támogatást. Vajon Ágnes azonosítja Ludwig holttestét?

Miután Margó fültanúja lesz annak, hogy Gigi Tomcinak szólítja Bencét, magát pedig anyának, elmondja Tóbiásnak, hogy szerinte valami nem stimmel Gigivel. Gigi eléri, hogy Margó ne tudja elmesélni Zsófinak, amit látott, Tóbiással pedig megosztja az aggodalmát, hogy Margó nem kedveli. Gigi szándékosan félreérthető helyzetet teremt Ádámmal, hogy Margó bemártsa Gigit Zsófinál. Vajon Margó felül Gigi ármánykodásának, és elpletykálja Zsófinak, amit látott?

 

Gizella Bözsit és Vilmost is megkéri, hogy kísérjék el őt és Lászlót a Wittenbergerbe pogácsát osztogatni, ahol Stella éppen felvételizik. Gizella és László a pogácsaosztással igyekszik bizonyítani, hogy társadalmilag aktív tagjai lennének az iskolának. Gizella ideges lesz, amikor kiderül, hogy László nem kért engedélyt a pogácsaosztogatásra. A gyerekek megörülnek a poginak, de Stella szörnyen cikinek érzi a helyzetet, ezért arra kéri Gizelláékat, hogy inkább menjenek haza. Gizelláék maradnak, ám amikor feltűnik az igazgatónő, kiderül, hogy Lászlóék félreértették a szerepvállalást. Vajon a félresikerült akcióval Gizelláék hátráltatták Stella sikeres felvételijét?

 

Kristóf tehetetlenül figyeli, hogy Kristóf Frédi halála miatt elhalasztja a visszatérését a tűzoltósághoz. Mivel szeretné valahogy kimutatni a támogatását Kristóf felé, Tóbiás kinézi Kristóf tűzoltó barátjának a telefonszámát Kristóf telefonjából, és később elcsalja Kristófot a Rózsába, ahol a kollégái várnak rá. Kristóf meghatottan fogadja a meglepetést, és még egy fontos üzenetet is kap a tűzoltóállomás vezetőjétől arról, hogy szeretettel várják vissza a központba.

 

Ágnes készülődik, mert délután utazik Ulmba Attilával, hogy azonosítsa Ludwig holttestét. Ágnes azzal nyugtatja magát és Lizát, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy valaki más legyen a halott. Júlia és Nóra részvétet nyilvánít Ágnesnek, aki azonban nyíltan kimondja, hogy ha Ludwig a vonatszerencsétlenségben elhunyt férfi, akkor csak a sors szolgáltatott igazságot. Liza sem rejti véka alá Ottó előtt, hogy örülne, ha végre újra kettesben találkozhatna a fiúval. Ágnes egyedül, Attila nélkül lép be a patológiára, hogy azonosítsa a holttestet.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók