Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. április 07.)

Jelenthet-e még fenyegetést Ludwig? Mi az ára Stella pótelvételijének? Gigi meglepő módon alakítja át a közös fotókat Zsófival. Kristóf megdöbbentő hírt kap Frédiről.

Rudi testőrködése egyre jobban zavarja Lizát, és a véleményét Rudi előtt sem rejti véka alá. Eközben Attila a vonatbalesttel kapcsolatos döntő információk birtokába jut, melyeket Ágnessel is megoszt.

 

Míg Gizella elhozza Stellát a kórházból, László a Wittenbergerbe megy, hogy kiderítse a pótfelvételi lehetőségeit. Stella izgatottan várja az eredményt. Amikor László hazaér, jó híreket hoz: a Wittenberger engedélyezi Stella pótfelvételijét. Mindenki boldog, azonban Lászlót nyomasztja valami Később Gizellának elmondja, hogy az iskola nem adja olyan könnyen azt a pótlást.

 

Gigi felajánlja, hogy megint szívesen vigyázna Bencére, de Zsófi visszautasítja, mondván Bencének aznap apanapja van. Később Zsófi megkönnyebbül, amikor Péter elmondja neki, hogy elvállalják a Fittlabor üzemeltetését. Zsófi úgy érzi, minden kezd a helyére kerülni. Végre Ádámmal is sikerül időt szakítaniuk egymásra. Azonban nem sejtik, hogy a magányos Gigi éppen átalakítja a közös fotókat.

 

Margó győzködi Tóbiást, hogy Frédi valójában jó ember, de Tóbiás azon a véleményen van, hogy jobb, ha nincs Kristóf közelében az apja. Nem tudják, hogy Kristóf már kibékült Frédivel, és éppen azon morfondírozik, visszatérjen-e a tűzoltósághoz, ahogyan apja tanácsolta. Kristóf elmeséli Tóbiásnak a békülést. Ekkor azonban Kristóf megdöbbentő híreket kap Frédiről.

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók