Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. szetepmber 16.)

Júlia elhatározásra jut a terhességével kapcsolatban. Bözsit megműtik. Natasa figyelmetlensége miatt meglepő szállítmány érkezik a tetőteraszra. László felelőtlensége miatt Stellát baleset éri.

Ágnes számára úgy tűnik, hiába próbálta Miklóst megzsarolni azzal, hogy ha Miklós nem veszi be a víz-bizniszbe, elmondja Attilának, hogy Júlia Miklóstól terhes. Miklós ugyanis nem akar eleget tenni Ágnes kérésének. Később Júlia számonkéri Ágnesen, hogy visszaél a titkával. Miklós viszont eközben átgondolja a dolgokat, és Júlia érdekében úgy dönt, visszaveszi Ágnest a Kft-be. Júlia ezután meghozza élete legnehezebb döntését: abortuszra megy.

 

Bözsi a műtét előtti éjszaka nem tud aludni, ezért Stella biztatására kipróbálja a trambulint. Másnap a kórházban ismét elbizonytalanodik, megéri-e megműttetni magát. Szerencsére azonban Vilmos és az orvosok meggyőzik Bözsit a műtét szükségességéről, és így Bözsi végül hagyja, hogy betolják a műtőbe.

 

Natasa kiakad, amikor Péter és Ottó felelőtlenül gazdálkodik a pénzével. Az önérzetes Péter és Ottó ezért inkább Natasára hagyja a székvásárlást a tetőteraszhoz. Natasa magára marad a feladattal, miközben a kutatáson is dolgoznia kéne, ezért figyelmetlenségből negyven darab gyerekszéket rendel. 

 

Gizella ingerülten adja László tudtára, hogy nem örül, amiért a férfi az udvaron helyezte el a Stellának szánt trambulint, ugyanis attól tart, hogy a játék zavarni fogja a bisztró vendégeit. Stellát ez azonban a legkevésbé sem aggasztja, kiszökik, és önfeledten ugrálni kezd az udvaron. A kislány boldog ugrálása még a méltatlankodó Bözsit is mosolyra fakasztja. Másnap reggel a vendégek valóban a nemtetszésüknek adnak hangot, ugyanis Stella fáradhatatlanul ugrál. Gizella ismét leteremti Lászlót emiatt. Váratlan módon azonban Stella leesik a trambulinról, mivel ahhoz nem volt védőháló. Vajon László gondatlansága miatt a gyámügy máris elveszi tőlük Stellát?

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók