Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. szeptember 28.)

Vajon milyen következményekkel jár Stella lebukása? Kiderül, hogy Nóra feleslegesen félti Rolandot. Ottó komoly áldozatot hoz, hogy elvihesse nyaralni Erikát. Kristóf elárulja Zsófinak, hogy milyen hibát követett el.

Miután az előző részben Stella lebukott László előtt, hogy szolfézsóra helyett focizni jár, László ultimátumot ad neki: csak akkor focizhat tovább, ha szolfézsból is sikeres vizsgát tesz. Stella beleegyezik és megbeszélik, hogy erről nem szólnak Gizellának. A mit sem sejtő Gizella lelkesen adja oda Linda egykori szolfézsfüzetét Stellának, László pedig tisztázza Ottóval, hogy tud az esetről. Stella megköszöni Ottónak, hogy segített neki, és hogy nem mondja el a titkot Gizellának. Ottó szerint erre valók a barátok.

 

Nóra felhívja Miklós és Gizella figyelmét arra, hogy ha valaki elvégez nekik olyan ezermester munkákat, mint Roland, azt illik megfizetni. Gizella állítja, hogy felajánlotta a fizetséget, de Roland inkább könyveket kért. Roland Miklóstól sem fogad el pénzt, viszont tőle is kap néhány könyvet. Roland egy nagy láda könyvvel állít be Nórához, és elmagyarázza, hogy egy mozgó könyvtárat szeretne létrehozni a faluban.

 

Erika szeretné, ha Ottó elvinné egy wellness hétvégére, ami látszólag Ottónak is tetszik, valójában azonban csak nem meri bevallani, hogy nincs rá pénze. Megpróbál plusz műszakot vállalni a Rózsa bisztróban, de Krisztián nem tud neki több munkát adni. Ottó elmondja Hannának, hogy kapott egy ajánlatot, de az nagyon megalázó, és ő inkább komoly színészi munkát vállalna már. Hanna szerint eleinte muszáj bevállalni néhány kevésbé főszerepet is, mert senkinek sem hullik rögtön az ölébe élete szerepe. Ottó azt hazudja Erikának, hogy szerződtették egy apró szerepre egy utcaszínházba, de az igazság az, hogy csirkének öltözve dolgozik, és az utcán osztja a szórólapokat.

 

Kristóf továbbra sem tudja elmondani Tóbiásnak, hogy mekkora trauma érte munka közben, mert nem akarja a gyermekelhelyezési per miatt ideges barátját még ezzel is aggasztani. A tűzoltóságon azonban Kristóf leblokkol, és képtelen felvenni az egyenruháját. Zsófi összefut az udvaron Tóbiás ügyvédjével, aki utalásokat tesz arra, hogy Zsófi ne érezze nyeregben magát. A felpaprikázott Zsófi Ádámra önti a haragját, aki hiába nyugtatja. Zsófi szerint valami döntő bizonyítékot kell szerezniük arra, hogy Tóbiásnál nem lenne jó helye Bencének. A Fittlaborban véletlenül összefut Zsófi és Kristóf, és megegyeznek abban, hogy a per ellenére igyekeznek barátok maradni. Kristófból kiszakad, hogy nagy hibát követett el munka közben, ami rettenetesen kísérti. Elmondja Zsófinak, hogy a legutóbbi bevetésen rossz irányba indult el egy égő házban, és ezért egy általa kimentett gyerek égési sérüléseket szenvedett.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók