Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016 szeptember 26.)

Miklós rossz hírt jelent be a lakóknak a házzal kapcsolatban. Rudi és Aliz a kapcsolatuk után a közös üzletet is felszámolják. Vajon lebukik-e Stella, hogy ellógja a szolfézsórát? Péter kétségeket ébreszt Júliában az abortusszal kapcsolatban.

Miklós lakógyűlést hívat össze, amelyen bejelenti, hogy fel kell készülniük arra az eshetőségre, hogy a robbanás miatt néhány lakás veszélyessé vált és ezért ki kell majd költözniük. Ágnesnek továbbra is gyanús Félix, ezért úgy dönt, hogy alaposan szemügyre veszi a baleset helyszínét. Fotókat készít a pincéről, amiket később megmutat Attilának és arra kéri, segítsen neki kideríteni, vajon tényleg baleset történt-e. Attilát nem érdekli a dolog, így Ágnes úgy dönt, hogy pénzért fogja felbérelni Attilát.

 

Rudi és Aliz felszámolják az utolsó dolgot is, ami még összeköti őket: a tengericsillag kivonatból készült kozmetikumokat „gyártó” bizniszüket. Kiveszik a maradék pénzt a bankból és elosztják. Aliz a munkába menekül, Rudi pedig magányra vágyik, és nem kér Ágnes társaságából. Rudi végül rájön, hogy valamit tennie kell annak érdekében, hogy le tudja zárni az Alizzal való románcát. Aliz és Rudi úgy döntenek, innentől barátokként folytatják.

 

Gizella Ottót kéri meg, hogy vigye el Stellát a szolfézsórára. Stella hiába könyörög először Gizellának, majd Ottónak, nem engedik, hogy focizzon a szolfézs helyett, hiszen a ficam miatt még mindig be van fáslizva a karja. Stella a tiltás ellenére végül úgy dönt, hogy mégis ellógja a szolfézst. Ottó rájön a turpisságra. Elárulja Gizellának?

 

Péter kérdőre vonja Júliát az apasági teszttel kapcsolatban, de Júlia le akarja rázni, hiszen éppen az abortuszra indul. Péter felnőttesen áll a dologhoz, de elgondolkodtatja Júliát a műtéttel kapcsolatban. Júlia elmegy a kórházba, de amikor szólítják, kétségei támadnak. Vajon hogyan dönt?

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók