Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. szeptember 23.)

Vajon mi lesz Ádám és Tóbiás barátságának a sorsa? Vilmos, Aliz és Irma erdőbeli kirándulása nem várt kalandot is tartogat. Júlia titka lelepleződik Péter előtt. Miklós aggasztó híreket kap a ház állapotáról.

Miután Zsófi és Ádám együtt töltötte az éjszakát, Ádám bevallja Zsófinak, hogy régóta várt erre. Eközben Tóbiás azon szomorkodik, hogy vissza kell vinnie Bencét Zsófihoz, majd Hannával beszélgetve rájön, hogy nem tesz jót a gyereknek, ha ide-oda rángatják. Zsófihoz érve Bencét Ádám veszi át, aki elég ellenséges Tóbiással.

 

Bár Vilmos nem szívesen vesz részt a Parkinson betegekért szervezett túra útvonalbejárásán, Aliz meggyőzi, hogy Bözsi érdekében vegye rá magát. Irma, mint gyakorlott erdőjáró, elkíséri őket, azonban a kis kirándulócsapat eltéved az erdőben. Aliz azt gondolná, hogy a malőr miatt Vilmosnak egy életre elmegy a kedve a túra megszervezésétől, de legnagyobb meglepetésére Vilmos lelkesebb, mint valaha.

 

Júlia egyre idegesebb a közelgő abortusz miatt, majdnem lebukik Attila előtt, hogy mire készül. Ráadásul a bűntudata is egyre erősödik, amikor Attila újra felhozza a közös gyerekvállalás témáját. Júlia a klinikára tartva összefut Miklóssal, aki felajánlja, hogy elkíséri, azonban Júlia úgy határoz, hogy egyedül megy keresztül a megpróbáltatáson. Eközben Péter gyanút fog, amikor megtudja Attilától, hogy Júlia egyelőre várna egy közös gyerekkel, hiszen Péter azt hitte, hogy Júlia már eleve terhes Attilától. Péter megtalálja az apasági vizsgálat eredményét, és kérdőre vonja Júliát, amiért eltitkolta, hogy Miklóstól terhes. Vajon Júlia ezt is ki tudja magyarázni?

 

Emília elmeséli a robbanás körülményeit találgató szomszédoknak, hogy Félix mentette meg az életét, azonban Ágnes gyanakodni kezd, amikor megtudja, hogy ezek szerint Félix közvetlenül a robbanás előtt a pincében tartózkodott. Hiába próbálja figyelmeztetni Emíliát, hogy vigyázzon a férfival, mert Emília szerint Félix hősként viselkedett. Emília meglátogatja Félixet a kórházban, ahol Félix éppen Ludwignak üzen, hogy a terve sikerül, de Emília ebből semmit nem vesz észre. A továbbra is gyanakvó Ágnes Miklóst is megpróbálja figyelmeztetni Félixszel kapcsolatban, de Miklós ítélkezés helyett megvárná a statikus véleményét. Sajnos azonban a statikus meglehetősen aggasztó hírekkel szolgál.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók