Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. szeptember 08.)

Hogyan fogadja Péter Natasa döntését? Közelebb kerül-e egymáshoz Nóra és Roland? Stella büszkévé teszi Lászlót és Gizellát. Ágnesnek kellemetlen meglepetésben lesz része.

Ottó eloszlatja Péter kételyeit azzal kapcsolatban is, hogy jó döntés-e megvalósítani a tetőteraszon a közösségi tér ötletét. Natasa viszont mégsem fordítaná a tanulmányi kölcsönét a hely beindítására, azonban nem meri közölni a döntését Péterrel. Hanna figyelmezteti Natasát, hogy mielőbb meg kell mondania Péternek, hogy kiszáll az üzletből, mielőtt a fiú túlságosan beleéli magát a lehetőségbe. Így végül Natasa rászánja magát, és beszél Péterrel. Vajon hogyan fogadja Péter a döntést?

 

Nóra felkéri Rolandot, hogy legyen a kísérője egy ügyvédi vacsorán. Roland nagy nehezen belemegy, de nincs olyan ruhája, amit felvehetne, ezért Nórával vásárolni indulnak. A boltban, a biztonsági őr kínos helyzetbe hozza Rolandot a származása miatt. Nóra kéretlenül Roland védelmére kel, bele se gondolva, hogy ezzel esetleg megsértheti őt.

 

László árvákból álló focicsapatának edzésén kiderül, hogy Stella mennyire tehetséges focista, bár László nem számít erre, a kislány a nap hőse lesz, amikor ügyességének köszönhetően nyer a csapata. László és Gizella boldogan állapítja meg, hogy a kezdeti nehézségek ellenére kezdenek családként működni.

 

Ágnest nem hagyja nyugodni az a gondolat, hogy Félix nem véletlenül bukkant fel az életükben. Ezt a gyanúját megerősíti a tény, hogy Félix és Ludwig ismerik egymást a múltból. Azonban mielőtt Ágnes akár csak belefoghatna a nyomozásba, hogy kiderítse a részleteket, felbukkan Ludwig, és számon kéri Ágnesen a Villa eladását. Ludwig szeretné megkapni a villa eladásából származó pénz felét. Vajon, hogyan kerüli ezt el Ágnes?

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók