Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. október 24.)

Máté megijed Stella feltételétől. Natasáék felvidítják a szomorú Emíliát. Júlia bevallja Ágnesnek, hogy érez valamit Miklós iránt. Attila megtalálja Miklóst, de vajon kiszabadítania is sikerül?

Stella szerelmes Ottóba, ezért egész nap narancslevet rendel tőle. Mikor Máté randizna Stellával, szemtanúja lesz, ahogy Ottó szolfézsra viszi a lányt, aki szívesen karol belé. Később Máté megfenyegeti Ottót, hogy szálljon le Stelláról, viszont megijed attól, hogy meg kell csókolnia a lányt.

 

Emília Félixet siratja. Irma megpróbálja felvidítani, de csak még jobban felbosszantja a lányát, aki úgy dönt Natasáéknál tölti az estét, akik épp a mixerkedést gyakorolják. Emília mindenki legnagyobb meglepetésére szívesen vegyül velük, mert végre feloldódhat kicsit.

 

Júlia és Ágnes otthon várják, hogy Attila megtalálja végre Miklóst, és elképedve hallják, mikor Attila bejelentkezik: a Félix által megadott címen nincs Miklós. Ekkor Júliának eszébe jut, hogy Gigitől kiszedhetik a meglévő Veintraub-birtokok címét. Végül sikerrel járnak, így Júliának és Ágnesnek végre van ideje lelkizni: kiderül, Júliának vannak érzelmei Miklós irányában, de Attilát szereti.

 

Attila Júlia utasításai alapján végre megtalálja azt a házat, ahol Miklós van foglyul ejtve. Megállapítja, hogy Veintraub meghalt, ezért ráérősen leül a még mindig megbilincselt Miklóssal beszélgetni. Összevesznek Júlián, Attila pedig beleiszik a Miklós által korábban begyógyszerezett kávéba, és elájul. Most mi lesz Miklóssal?

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók