Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. november 28.)

Hogyan sül el Félix és Ludwig újbóli találkozása? Attila olyasmit lát Júliával kapcsolatban, amit nem akar. László és Gizella aggasztó levelet kap. Tóbiás és Kristóf kapcsolata váratlan fordulatot vesz.

A szerelmi vallomást követően Félix megígéri Emíliának, hogy a bujkálásnak vége, és szembenéz Ludwiggal. A találkozás során azonban Ludwig megzsarolja Félixet, mivel azt akarja elérni, hogy Félix fizessen neki annyit az általa okozott kárért, hogy meg tudja venni Gigitől a víz projekt kivitelezését.

 

Júlia továbbra is Olivér kitüntetett figyelmét élvezi. Közben Péter kirakja a spicces Attilát a KisSzékből, aki erre elhatározza, hogy megnézi Júliát a táncórán. Ott viszont azt kell látnia, ahogy Olivér épp Júliával flörtöl. A táncóra után Olivér randevúra hívja Júliát, aki nemet mond, mivel szerinte az még túl korai lenne.

 

Gizella megszállottan azt kezdi figyelni, hogy ki lehet a besúgó a házban. László egyértelműnek tartja, hogy Vilmos jelentette fel őket, de Gizella szerint ő sose csinálna ilyet. Később László és Gizella figyelmét egy Pirostól érkezett levél tereli el.

 

Tóbiás azon kesereg Zsófinak és Ádámnak, hogy amióta kikotyogta, hogy Kristóf pánikbeteg, feszült köztük a viszony. Zsófi azt javasolja Tóbiásnak, hogy viselkedjen úgy, mintha Kristóf egészséges lenne, hiszen már elkezdte megtanulni leküzdeni a pánikrohamait. Tóbiás azonban képtelen kibújni a bőréből, Kristófnak elege lesz, és kér Tóbiástól pár napot, hogy végig gondolhassa a kapcsolatukat. Tóbiás ezt nem érti, ezért Kristóf végül szakít vele.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók