Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 22.)

Tóbiást régi mániája vajon segíti-e az apaság kezdeti problémáiban? Meg tudja-e oldani Ágnes a Miklós adóssága miatt kialakult helyzetet? Júlia és Nóra nézeteltérései vagy a barátsága éled újra? Mitől száll el Zsolt reménye a szabadulásra?
Tóbiás próbál helytállni a baba mellett, de nehezen szokja meg az új helyzetét. Rájön, hogy a rendszer itt is segít: listázza a készletét, és Gizellát bízza meg a hiányzó termékek beszerzésével. Gizella azonban lehűti Tóbiást, amikor elmagyarázza: gyereket nem lehet szakkönyvek és listák szerint nevelni.
 
Veintraub Tamás felkeresi Ágnest, és emlékezteti az egyezségük Ágnesre vonatkozó részére: Veintraub szolgáltatta Ágnes felvételéhez a prostituáltat, most Miklóst követeli az igazgatótanácsába. Ágnes azonban lerázza azzal, hogy a felvételt sosem tudta felhasználni. Attila közben rájön, hogy Miklós a cégből vette ki azt a 4 millió forintot, amivel a zsámbéki házat vette meg. Így az adósság miatt Ágnes talán mégis rábeszélné Miklóst a Veintraubbal köttetendő üzletre. Mit szól ehhez Miklós?
 
Attila, és később Rudi elszólása is szöget üt Nóra fejében: talán tévesen ítélte meg a barátnőjét, Júliát, talán mégsem követhetett el gyilkosságot. Júlia eközben börtönéletét éli: sikerrel fogadtatja el cellatársnője kérvényét, aki hálából védelmet ajánl neki. Amikor Nóra váratlanul meglátogatja Júliát a börtönben, elsőre nem is lehet tudni, mit kezdenek egymással ennyi idő után. Újraélednek a viták vagy a barátság?
 
Miközben Rudi és Aliz készülnek a szökésre, Nóra névtelen levelet kap egy titokzatos idegentől. A levél szerint egy hangfelvétel kihozhatná Zsoltot a börtönből, de hogy ki által vagy hogyan, azt nem taglalja. Nóra Zsolthoz fordul, aki azonnal megérti, hogy Krisztián életben van, és ő küldte a levelet. Zsolt Rudihoz irányítja Nórát, aki letagadja, hogy bármilyen hangfelvételről tudna. Azonban felkeresi Zsoltot a börtönben, és rejtjelesen közli vele, hogy a felvétel létezik, de felhasználni egyelőre nem lehet, Aliz és Luca biztonsága érdekében. Mit tesz most Zsolt?


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók