Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 21.)

Kihez fordulhat Ágnes, ha még a saját férje is elárulja? Miklós helyett Attilával pótolja Nóra a férjét? Lesz-e módja Zsoltnak méltón elbúcsúzni a fiától? Vajon önző vagy önfeláldozó döntést hoz Zsófi, amikor elhagyja a családját?
Ludwig elismeri Ágnesnek, hogy ő törölte le a biztonsági kamera felvételeit, mégpedig azért, mert nem akarja Lizát védeni, ha valóban ő a gyilkos. De ennek hamarosan utána is jár, Svájcba tart, hogy beszéljen a lánnyal. Közben a rendőrség Ágnest keresi, meg akarják nézni a felvételt. Ágnes kénytelen az időt húzni, és azt mondja, nincs már szükség a felvételre, mert Ludwig éppen most hozza Budapestre Lizát, hogy a rendőrök beszélhessenek vele. Ágnes rájön, hogy addig játszott két kapura, míg már nincsenek szövetségesei, és végül a saját férje által fogja elveszteni a kislányát.
 
Attila egy sírkő faragóhoz viszi Nórát, hogy felnyissa a szemét, és elfogadtassa vele a tényt, hogy Róbert meghalt. Nóra először hazugsággal vádolja Attilát, majd rájön, hogy kénytelen elengedni a férjét. Miklós később jó hírrel várja Nórát: megvette kettejüknek azt a zsámbéki házat, amit Nóra annyira szeretett volna Róberttel. Nóra azonban Róbert halálára hivatkozva elutasítja. Attilának gyanús, hogy Nóra ilyen könnyen elfogadta a tényeket, de Nóra biztosítja arról, hogy megértett mindent, és hálás Attila segítségéért.
 
Zsolt arra kéri Emíliát, hogy segítsen neki engedélyt szerezni egy internetes vásárlásra: egy berlini koncertjegyet venne Oszkárnak, hogy szépen emlékezzen az apjára. Emília azonban nem ad engedélyt, ami felbőszíti Zsoltot. Emília később közli Zsolttal, hogy a soron kívüli eltávozását engedélyezi, hogy elbúcsúzhasson a fiától, sőt még a vágyott koncertjegyeket is megszerezte Zsoltnak. Zsolt azonban későn ér Andreáék házához: a család anélkül távozik Berlinbe, hogy Zsoltot bármelyikük észrevenné.
 
Zsófi sokadik vitája mérgesedik el Tóbiással a baba miatt. Zsófi annyira kikészül, hogy nem tudja etetni a gyermekét, sőt, amikor a kis Bence véletlenül belecsúszik a babakádba, Zsófi bár észleli a veszélyt, megmozdulni is képtelen. A csecsemőt a belépő Tóbiás menti meg. Zsófi ezután úgy dönt, ennél rosszabb már nem lehet, alkalmatlansága a baba életété veszélyezteti. Ezért levelet ír Tóbiásnak, és elhagyja őket. Tóbiás megtalálja a levelet, megdöbben, de kénytelen elfogadni Zsófi döntését. Elhatározza, hogy bármi áron, de a legszebb életet biztosítja a kisfiának.
 
A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók