Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 16.)

Ágnes rájön, hogy a hamis felvétel nem elég alibi Lizának, tanúk is kellenek. Ottó nem csak lakhelyet, de munkát is talál a Mátyás király téren, rögtön kettőt is. Bözsi és Vilmos az első StrayBeds-es vendég fogadására készül. Nóra és Miklós szerepjátéka radikális fordulatot vesz.
Ágnes kezében végre ott a hamis bizonyíték (a felvétel Rudiról, és a Liza-hasonmás pornószínésznőről, Cindyről), amivel elterelheti a rendőrség figyelmét Lizáról. Ludwig azonban azzal gyanúsítja Ágnest, hogy azért fáradozik ennyit Liza hamis alibijével, mert ő maga sem biztos Liza ártatlanságában. Ultimátumot ad Ágnesnek – vagy bebizonyítja Ludwignak, hogy nem Liza ölte meg Róbertet, vagy Ludwig nem hajlandó tanúskodni Liza mellett. Ágnes rájön, hogy tanút kell szereznie, ezért megpróbálja maradásra bírni Rudiékat. Vajon hajlandó Rudi az újabb feladat végrehajtására, vagy elege lesz Ágnes sorozatos megbízásaiból, és lelép Alizzal? 
 
Ottó próbál beilleszkedni a Mátyás király téren, és munkát szerezni. Szerencséjére László szívesen alkalmazza a fiút. Péter, aki nem tud Ottó és László egyezségéről, beajánlja Gizellánál a Bisztróba Ottót. Péter azt is elintézi, hogy Ottó egy ideig náluk lakhasson. Mikor Ottó megköszöni Péternek a közbenjárást, Péter azt hiszi, Ottó már a Bisztrós munkát köszöni meg, holott Ottó még nem is tudja, hogy munkájára most már Gizella is számít. Vajon hol áll végül munkába Ottó?
 
Bözsi és Vilmos az utolsó pillanatban veszi észre, hogy másnap reggel érkezik az első StrayBeds-es vendégük, és kétségbeesetten konstatálják, milyen pocsék állapotban van a lakás. Még vendégágyról sem gondoskodtak. Vilmos, László segítségével felcipeli a pincéből az emeletes ágyat, ám nem várt problémába ütköznek, képletesen és szigorúan véve is: az ágy nem fér be az ajtón. A lelkes László egy láncfűrésszel próbál segíteni a helyzeten, ám az ágy darabjaira esik. Vajon sikerül rendbe hozniuk a dolgokat, mire megérkezik a vendég?  
 
Nóra a szerepjáték hevében megkéri a Róbertnek hitt Miklós kezét. Miklós azonban Miklósként reagál, fél attól, hogy teljesen kicsúszik az irányítás a kezükből, nemet mond. Nóra örül, hiszen elsőre Róbert is nemet mondott, így az ő fejében minden a forgatókönyv szerint halad. Nóra később megkéri Attilát, segítsen neki választani pár tortamintából az esküvőhöz, Attila pedig gyanút fog: itt valami nagyon nincs rendben. Miklóst konfrontálja a történtekkel, aki bevallja, ő alakítja Róbertet Nóra szerepjátékában. Attila szerint ez őrültség. Miklós attól félvén, hogy a szerepjáték abbahagyásával elveszíti Nórát, végül meggondolja magát, és igen mond. Vajon Nóra és Miklós végigviszik a játékot egy valóságos esküvőig?


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók