Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 11.)

Vajon jogosan szakít Hanna Ádámmal? Ágnes lebonyolítja a felvételt. Péter szeretné maradásra bírni Ottót. Képes-e még Nóra különbséget tenni játék és valóság között?
Mivel korábban Hanna kiszúrta, hogy Ádám újabban egy érzelmi hullámhosszon van Lilivel, nem tud jó képet vágni Ádámhoz. Hanna később a Liliről készült képeket nézegetve rádöbben, hogy Ádám valószínűleg már bele is szeretett Lilibe, így Ádám hiába bizonygatja ennek ellenkezőjét, szakít a sráccal. Ádám eleinte nem képes letisztázni magában, miként viszonyul Lilihez, ám miután elpanaszolja neki a történteket, rá kell ébrednie, hogy Hanna aggodalma nem volt megalapozatlan.
 
Veintraub Tamás váratlan kéréssel hozakodik elő a Lizára kísértetiesen hasonlító Cindy-ért cserébe. Habár Rudi sikeresen megszabadul Aliztól délutánra, bűntudata van, amiért belement a forgatásba, azonban már késő visszatáncolni, és a pénz is jól jön a szökéshez. Ágnes elégedett, hogy végre megtörténik a forgatás, és ezáltal talán Lizát is nagyobb biztonságban tudhatja. De vajon meddig tart az elégedettsége?
 
Péter a részeg balhézásnak induló, de vidám hangulatú, közösségi mulatozásként záruló szalonnasütögetés után rájön, hogy jó hatással van rá Ottó jelenléte. Mivel Ottó később beavatja Pétert a hazautazásával és az álmaival kapcsolatos problémáiba, Péter elhatározza, hogy segít Ottónak, ezért felajánlja, hogy költözzön be hozzájuk egy időre. Vajon Ottó kihasználja a lehetőséget, hogy Magyarországon maradhasson?
 
Miklós rájön, hogy Nóra ingatlanügynöke nem egy régi, elfelejtett érdeklődés miatt akarta értesíteni Nórát egy eladóvá vált zsámbéki házról, ezért aggódni kezd, hogy Nóra a történtek ellenére sem hagyott fel a szerepjátékkal. Miután Attila felkeresi Miklóst, mert megtudta, hogy Nóra költözni készül, Miklós úgy dönt, beavatja Attilát a részletekbe a különös szerepjátékot illetően. Hamarosan azonban Miklósnak rá kell döbbennie, hogy korántsem uralja annyira a helyzetet, mint Attilának bizonygatta.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók