Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 10.)

Ágnes extra feladatot szán Rudinak. Nóra valóban rendbejött? Péter és Ottó remek mókát találnak ki maguknak. Vajon Hanna tényleg biztos lehet abban, hogy Ádám és Lili csak barátok?
Ludwig nem leplezi, hogy zavarja Rudi, Aliz és Luca átmeneti vendégeskedése, de Ágnes közli vele, hogy jelenleg Rudi a kulcsa Liza hamis alibijének. Ludwignak feltűnik, hogy Ágnes mennyire kétségbeesetten hajszolja Liza alibijét, attól fél, hogy Ágnes nem gondolta át a részleteket, például mit mond majd a rendőröknek, miért nem adta át eddig ezt a felvételt? Ágnes igyekszik megnyugtatni Ludwigot, hogy mindenre gondol, Ludwigtól csak annyit kér, hogy ha eljön az ideje, tanúskodjon Liza mellett. Ágnes Veintraub Tamástól kér segítséget a terve megvalósításához: egy Lizára emlékeztető pornószínésznőt keres. Miután Ágnes eligazítja Rudit, hogy hová kéne felszerelnie a biztonsági kamerát, egy plusz feladattal is ellátja: szerepelnie kéne a kamera felvételén, intim helyzetben. Rudi több pénzt kér az extra szolgáltatásért.
 
Nóra újra belevetette magát a munkába, és szívesen vállal be Júlia feladataiból is. Attila örül a dolognak, és meg is bízza egy Nórát néhány feladattal. Miklósnak azonban gyanús Nóra hirtelen javulása. Attila telefont kap egy ingatlanostól, aki Nórát keresi a „férjével” megvásárolni kívánt zsámbéki házzal kapcsolatban. Attila azt gondolja, hogy Nóra elfelejtette értesíteni az ügynökséget, hogy a házvásárlás már nem aktuális, és aggódik, hogy az eset újra feltépi Nóra sebeit. De vajon igaza van Attilának?
 
Péter összefut a bisztróban Ottóval. Beszélgetni kezdenek, majd egyre többet isznak. Mikor már Gizella nem szeretné kiszolgálni a két ittas fiatalt, Ottó és Péter átmennek a kisboltba további ellátmányért. De László is visszautasítja őket. A két srác végül úgy dönt, hogy az udvaron folytatják a mókázást, mégpedig szalonnasütés formájában. Vajon mit szól a lakóközösség a tűzrakáshoz?
 
Lili, Hanna hajléktalan barátnője boldog, hogy végre fedél van a feje felett, ám Hanna féltékeny, egyáltalán nincs elragadtatva attól, hogy Ádám beköltöztette Lilit a házba. Hanna átmegy Lilihez, hogy elbeszélgessen vele, mint nő a nővel. Lili esküszik, hogy nem szeretne Ádámtól semmit, ami némiképp megnyugtatja Hannát, és bocsánatot kér Ádámtól a viselkedése miatt. Azonban Hanna követi Ádámot a fotózásra, és szomorúan figyeli messziről, ahogy Ádám és Lili feltűnően jól érzik magukat egymás társaságában. Vajon mit tesz Hanna?
A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók