Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 02.)

Sikerült-e Ágnesnek bemártani Ottót? Ki fontosabb Ádám számára: Hanna vagy Lili, a hajléktalan lány? Hogyan dolgozza fel Rudi és Aliz Krisztián eltűnését? Vajon Nóra Miklósnak vagy Róbertnek szánja a csókját?
Miközben Ottó Pétertől próbálja megtudni, hogy miért hívhatták Budapestre, Ágnes és Ludwig azt firtatják, hogy mit titkol a fiú, hogy nem áll eléjük. Ottót felzaklatja, hogy Péter szerint is bűnös lehet, még akkor is, ha Péter csak az előzetesben ülő anyját próbálja menteni. Ottó felkeresi Ágnest és Ludwigot, és visszautasítja a vádjaikat, de ez Ágnesnek csak még gyanúsabb lesz: felkeresi Olíviát a rendőrségen, és figyelmébe ajánlja Ottót, aki a család elől bujkál.
 
Ádámot sérti, hogy Hanna meghunyászkodásra kényszerítette. Felkeresi Lilit, hogy bocsánatot kérjen, de a lány nem akar többé vele dolgozni. Ádám összepakol otthon, és közli, hogy Hanna akarata ellenére is megcsinálja a sorozatot. Ebben Tóbiás is támogatja Ádámot, aki szerint Hanna csak jobban fogja őt becsülni, ha látja, hogy elkötelezetten végzi a munkáját. Ádám a cuccaival ismét Lili mellett köt ki a parkban, és akarata ellenére szinte szerelmi vallomást tesz a lánynak.
 
Aliznak vissza kell állnia a bisztróba dolgozni, de fél az emberek kérdéseitől, és attól, hogy Nikol eltűnése után a maffia megtalálja őket is. Rudi megnyugtatja őt, és arra biztatja, hogy hazudják azt, hogy Krisztián elutazott. Amikor azonban Aliz pletykálkodáson kapja Gizellát és Bözsit, kénytelen elmondani majdnem a teljes igazságot a nagymamájának. Rudit gyötri a lelkiismeret-furdalás, hogy miatta tűnt el Krisztián, és egy ideje semmit nem hallott felőle.
 
Nóra folytatná az estét Miklóssal, amikor Róbertet képzelt Miklós helyébe, de ez a helyzet nagyon feszélyezi a férfit. Megkérdezi Nóra pszichológusát, aki szerint rendezett szabályok között a szerepjáték segít Nórán. Miklós felkeresi Nórát, és felajánlja, hogy folytathatják a játékot. Nóra annyira élvezi, hogy újraélheti a megismerkedését Róberttel, hogy végül megcsókolja Miklóst. Vajon mit lép erre Miklós? 


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók