Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. május 12.)

Tóbiás minden követ megmozgat, hogy kiderítse a tűzoltó kilétét. Vajon mit szól Gizella, hogy László tényleg hosszú útra készül? Végre lehull a lepel a gyilkosság valódi körülményeiről.

Tóbiás nem tudja elfelejteni a jóképű tűzoltót, aki megmentette Pétert a tűzből. Mindent elkövet, hogy a hős nyomára bukkanjon, először Pétert próbálja rávenni, hogy tudja meg, ki volt a tűzoltó, hogy köszönetet mondhasson, majd Hannánál is bepróbálkozik, és azt javasolja neki, hogy írjon cikket az esetről. Hannának gyanús a dolog, és hamar rájön, hogy Tóbiásnak megtetszett Kristóf, a tűzoltó.

Gizella számára világossá válik, hogy László tervezett „hosszú sétája a lélek felé” egy valódi kirándulás, vagy éppen zarándoklat, ami hosszú, egymástól távol töltött idővel jár együtt. Bár Gizella támogatásáról biztosítja Lászlót, Bözsi felhívja a figyelmét a távollét lehetséges hátulütőire. Eközben Vilmos pedig Lászlót igyekszik lebeszélni a nagyszabású tervről. Az elbizonytalanodott házaspár végül tiszta vizet önt a pohárba. Gizella és László megállapodik, hogy csak a dolog jó oldalát nézik, és együtt állnak László zarándoklatának elébe.

Ágnes hazaér a kihallgatásról, Gedeontól kér jogi segítséget. Azonban nem sejti, hogy Ludwig már a ház körül ólálkodik. Ludwig hamarosan a házban lepi meg Ágnest, és követeli, hogy Ágnes öntsön tiszta vizet a pohárba, ugyanis Ludwighoz eljutott a hír, hogy előkerült egy videofelvétel Róbert meggyilkolásáról. A sakkban tartott Ágnes egy ügyes csellel segélykérő üzenetet juttat el Nórához, aki azonnal riasztja Attilát. Attila, Miklós és Péter együtt sietek Ágnes megmentésére, majd miután leszerelik Ludwigot, Attila tiszta vizet önt a pohárba, így Ludwig előtt is lehull a lepel a titokról, hogy miért, hogyan és ki ölte meg Róbertet.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók