Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. június 28.)

Megdöbbentő információ kerül elő a kúttal kapcsolatban. László és Gizella valóban készek egy kisbaba örökbefogadására? Júlia megtudja, hogy Péter otthagyta az elvonót. Ágnes élete veszélybe kerül a villában.

Nóra célja továbbra is az, hogy megvásárolja Gigitől a Veintraub által birtokolt földterületet és a rajta található ivó kutat a tanyaközösség számára. A szálloda biznisz megmentésén munkálkodó Júlia és Miklós közben szembesül azzal, hogy Veintraub szándékosan lekanyarintott egy darabot a Berényiek által megvásárolt földből, hogy az ott található kutat a saját tulajdonában lévő földterülethez csatolhassa. Júlia és Miklós megdöbbentő információkra tesznek szert: ennek oka, hogy a kút ásványvizet rejt. Ennek kinyeréséből talpra állíthatnák a Kft.-t és megmenthetnék Zoltán örökségét. Miklós elhatározza, hogy megszerzi a kutat, még ha ezzel keresztül is húzza Nóra terveit.

 

Máté unatkozik, így amíg Gizella Bencével bajlódik, focizni kezd a Vilmos-labdával az udvaron. László úgy dönt, hogy beszáll, és megtanítja focizni a kisfiút. A jó hangulatú játékba bekapcsolódik Vilmos, Tóbiás, Ottó, sőt, Attila is. Gizella, aki nem boldogul az altatással, meglepetten szembesül a rögtönzött Aranycsapattal. Máté a játék közben kibékül Attilával és mégis hazatér, László és Gizella pedig a Mátéval töltött idő hatására rájön: mégis jobb lenne egy iskoláskorú gyereket örökbe fogadni.

 

Attila megtudja, hogy Péter kijött az elvonóról, és beköltözött Hannáék lakásába. Mivel nem tudja, és nem akarja Júlia előtt titokban tartani, hogy Péter visszatért, megkéri, hogy költözzön haza. Péter azonban erre nem hajlandó. Júlia haza akarja vinni Pétert, ám Hanna lakásában csak Natasát találja, a fiatal pszichológus pedig végül meggyőzi Júliát, hadd kezelje ő Pétert, egy védett közegben: Hannánál. Júlia belemegy, azzal a feltétellel, hogy Natasa tudósít a fejleményekről, és Péter hazajön, ha rosszabbul lesz.  

 

Zsolt és Ágnes összevesznek, így Ágnes ott hagyja Zsoltot, és visszamegy a villába éjszakára. Másnap reggel azonban betörnek a villába, így a rémült Ágnes elbújik, és felhívja Zsoltot, hogy segítsen rajta.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók