Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. június 27.)

László és Gizella szembesülnek az örökbefogadással járó nehézségekkel. Hannáék segíteni próbálnak Péternek. Vajon Rudinak sikerül hazahoznia Krisztiánt? Miklós rájön, hogy Veintraub elcsatolt tőle egy földdarabot.

László és Gizella ráébrednek, hogy azonnal el kell kezdeniük intézni az örökbefogadást, azonban hamar kiderül: náluk csak alkalmasabb szülők állnak sorba. Ekkor Tóbiás rájuk bízza Bencét, ám Gizellának dolgoznia kell, így Lászlóra hárul a feladat, aki nem tud focimeccset nézni a gőgicsélő Bencétől. Eközben Gizella összefut a szomorú Mátéval a bisztróban, és a fiú arra kéri Gizellát, hadd aludhasson náluk.

Hanna szörnyű állapotban látja a drogos Pétert, ezért úgy dönt, elviszi őt az irodából. Ottó és Natasa szívesen fogadják be Pétert, és mikor Natasa megismeri Péter viszontagságos múltját, elhatározza, hogy segíteni fog a fiúnak. Ez alatt Júlia és Attila egymást marják, Attila pedig megtalálja Péter Gameboyát az irodában.

Rudi szeretné megtudni, Krisztián miért nem adott magáról életjelet. Krisztián elmeséli, hogy félt Hallertől. Viszont jól berendezkedett itt, és már szerelme is van. Rudi segít is Krisztiánnak elnyerni a lány kegyeit, ugyanis Yolanda bátyja nem engedi, hogy a húga egy fehér fiúval randevúzzon. Ezután Rudi visszatér Magyarországra.

Nóra egy hét haladékot ad Miklósnak, hogy visszaadja a pénzét. Miklós Júliától kér segítséget, aki szerint minél előbb meg kell győzni Gigit, hogy segítse a szállodaépítő tendert, mert Nóra pénze nélkül mindent buknak. Nórához ekkor ellátogat Gigi, aki elhozta a szálloda és a kutas földterület helyszínrajzát. Váratlanul megérkezik Miklós is, akinek hamar szemet szúr Gigi helyszínrajza, amit azonnal elvisz Júliának, és rájönnek: Veintraub elcsatolt egy apró földterületet tőlük.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók