Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. június 23.)

Hannához váratlan vendég érkezik, aki szintén nála szeretne lakni. Mit talál ki Nóra, hogy segítsen Rolandon és a családján? László és Gizella szokatlan tervet eszel ki kapcsolatuk frissen tartására. Vajon Zsófi magával viszi a kis Bencét?

Irma meglepően reagál a Hanna lakásában talált rendetlenségre, és számon kérés helyett Ottóval és Natasával reggelizik, miközben rájön, hogy Ottó valójában igencsak jó fej srác. Irma tanácsára Natasa Emíliának is bevallja, hogy egy fiú is velük lakik. Irma azzal nyugtatja Emíliát, hogy nincs miért aggódnia, Hannánál érett, komoly, megbízható fiatalok gyűltek össze együtt lakni. Eközben Ottó váratlan vendéget enged be, aki azért jött, hogy meghúzza magát Hanna lakásában.

 

Mikós beavatja Júliát a Veintraub-probléma részleteibe, és kénytelen beismerni, egyelőre nincs ötlete arra, hogyan használja fel a Rolandtól megtudott információt Veintraub Tamás ellen. Közben Nóra megtudja Rolandtól, hogy az egész tanyaközösségre kihatna, ha hosszú távon elesnének a víz használatának lehetőségétől. Júlia úgy véli, a Roland-féle nyommal zsákutcába kerülnének, így új ötlettel áll elő Miklósnak: Mivel Veintraub teljes vagyona Gigi nevén van, elérhetnék Giginél, hogy szakítson Tamással, és így legyen ő a szálloda-projekt új, pénzes befektetője. Nóra eközben azt tervezi, árajánlatot kér a telekre, ezért összehoz egy újabb találkozót Gigivel.

 

Miután László libidója csődöt mondott, Vilmos javasolja neki az Aliz-féle csodaszer használatát. Bözsi viszont borúlátó tanáccsal látja el Gizellát: szerinte előbb-utóbb eljön az idő, amikor a párok az érzelmi életre helyezik a hangsúlyt a testi együttlét helyett. László és Gizella egy szappanopera fülledt jelenetének hatására azonban rácáfol Bözsi elméletére. Rádöbbennek, hogy nem hagyhatják, elkényelmesedni a kapcsolatukat. Ennek érdekében meglepő ötletük támad.

 

Ádám ígéretet tesz Zsófinak, hogy elviszi hozzá a kis Bencét, ám Tóbiás váratlanul Kristófra bízza az aznapi sétát. A találkozóra várakozó Zsófi, mivel nagyon szeretné már újra látni Bencét, úgy dönt, hogy összeismerkedik Kristóffal, titokban tartva előtte a kilétét. Miközben Tóbiás arról lelkendezik Ádámnak, hogy milyen boldog, mert Bencét rá lehet bízni Kristófra, Zsófi kicsalja Kristóf kezéből Bencét, így módja nyílik arra, hogy megszökjön a babájával.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók