Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. június 07.)

Hogyan végződik Tóbiás és Kristóf randevúja? László átéli első sikerélményét az erdőben. Ágnes meglepő felkéréssel fordul Emíliához. Ágnes és Emília ugyanazt a lakást nézi ki magának.

A kis Bence allergiás rohama miatt Tóbiás azonnal a kórházba rohan vele, Ádám és Kristóf pedig elkíséri. Bár az orvos megnyugtatja Tóbiást, hogy Bence hamarosan jobban lesz, azt is elmondja, hogy bent kell maradnia éjszakára. Tóbiás hazaküldi Kristófot. Legnagyobb meglepetésére másnap reggel hazafelé menet mégis összefut a fiúval, aki annyira aggódott, hogy megvárta őket az épület előtt. Kristóf hazakíséri Tóbiást és Bencét, ám amikor távozna, Tóbiás megkéri, hogy maradjon.

 

Míg Gizella izgatottan kürtöli szét a Kákoczky lakás megüresedésének a hírét, az erdőben László élelmét elviszi a folyó, rájön, hogy azonnal meg kell oldania az étkezését, így végül terméseket kezd gyűjteni. László azonban egy ennél is nagyobb sikert ér el: sikerül tüzet gyújtania, ami mellett megszárítkozhat. 

 

Ágnes rettentően aggódik Liza előzetesbe helyezése miatt, és szeretné, ha mielőbb szakemberek kezdenének foglalkozni lányával a gyógykezelésen. Emília meglepő javaslatot tesz Ágnesnek: ha ennyire aggódik, és szeretné kézben tartani a dolgokat, Ágnes elgondolkozhatna azon, hogy hosszútávon is kiveszi a részét Liza ügyében, és maga hoz létre egy olyan szervezetet, amelyik segítséget nyújthat Lizának és sorstársainak. Miután Ágnes kikérdezi a lehetőségekről Nórát, felkéri Emíliát, hogy pszichológusként vegyen részt a szervezet alapításában.

 

Nóra, miután a kipattant vita után lehiggad, megengedi Emíliának, hogy maradjanak még, de kéri, hogy amint lehet, oldják meg a lakáshelyzetüket. Emília megígéri, hogy mindent megtesz, hogy ne éljen vissza tovább Nóra türelmével. Mikor Zsolt megtudja, hogy Emíliáék elköltöznek, eszébe jut, hogy Kákoczky néni lakása megürült az épületben. Emília boldogan újságolja a megkönnyebbülő Nórának, hogy elhatározta, megveszi a lakást, azonban sejtelme sincs arról, hogy Ágnes ezekben a percekben ugyanezt a hírt meséli Zsoltnak. Vajon Ágnes vagy Emília költözik be?

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók