Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. július 11.)

Vajon mit derít ki Attila Stelláról? Vajon miért akarja Gizella elhalasztani az örökbefogadást? Vajon sikerül Nórának megoldania Roland és a roma kisközösség problémáját? Vajon Péter függősége újra összekovácsolja Attilát és Júliát?

Miután Attila a Júliánál talált fotó alapján beazonosította Piros kislányát, Stellát, követni kezdi az utcán, hogy kiderítse, miért szökött meg a gyerek a nagynénjééktől. Látja, amikor Stellát egy bolt biztonsági őre tetten éri csokilopás közben. Úgy érzi, eljött a megfelelő alkalom, hogy elnyerje Stella bizalmát, ezért a kislány édesapjának adva ki magát, tisztázza a helyzetet, és kifizeti Stella helyett a csokit. Attila megtudja, hogy Stella börtönben ülő édesapjához szökött volna, ugyanis nagynénjéék eltiltották tőle, ráadásul a váratlanul felbukkanó nagynéni szavaiból az is kiderül, hogy új otthonában apja miatt Stellát is megbélyegezték.

 

László rájön, hogy Gizella az utolsó pillanatig halogatta az örökbefogadási kérvény feladását. Értetlenkedve rákérdez ennek okára, ám ez csak heves szóváltást eredményez közte és Gizella közt. Mivel Lászlót ezután túlzottan lefoglalja az árvaházi gyerekekből verbuválódott focicsapat oktatása, legközelebb csak az esti tévézésnél jut eszébe a kérvény. Amikor azonban László újra felhozza a témát, Gizella az üzletvezetői tanfolyamra hivatkozva váratlanul arra kéri, halasszák el a közös gyerekvállalást.

 

Nóra minden erejével azon van, hogy Roland kisközössége fennmaradásának érdekében keresztbetegyen Miklós vízkitermelési szándékainak, ezért védett állat-, vagy növényfaj után kutat. A kutatás eredménnyel jár, ezért Nóra úgy érzi, nyert ügye lesz a bíróságon, ha a kút közelében feltételezhetően honos árvalányhaj védelmére hivatkozik majd a Miklósék ellen indítani kívánt per során. Amikor azonban megosztaná a jó hírt Rolanddal, legnagyobb meglepetésére azzal kell szembesülnie, hogy Miklós beelőzte őt egy másik mentőtervvel: be fogja vezetni a vezetékes vizet a tanyaudvarra.

 

Péter a drogtúladagolása után, a kórházból szabadulva döbbenten szembesül a ténnyel, hogy Natasának igaza volt Júliával kapcsolatban, az asszony valóban túlzásba viszi az anyai aggodalmaskodást. Júlia először megtiltja, hogy Péter visszaköltözzön Hannához, majd miután Emíliától értesül arról, hogy fia Natasa tapasztalatlan terápiavezetése miatt nyúlt újra a drogokhoz, azt sem tűri sokáig, hogy Péter Natasával időzzön. Amikor azonban este Attila hazatér, a felelősség súlya alatt összeroppanó Júlia úgy érzi, szüksége van férje támogatására, ezért hosszú idő után először engedi, hogy Attila magához ölelje.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók