KERESÉS search-close

Előző rész (2016. január 7.)

szerző:
2016.01.07. 21:25
Liza úgy dönt, így, hogy Ottó elment, inkább visszautazik Svájcba. Nóra tényleg elküldi Timit Lizával Svájcba? Sikerül Péternek megszabadulnia a gyertyatartótól?
Előző rész (2016. január 7.)
Miután Ágnes rákérdezett, nem Ludwig ölte-e meg Róbertet, Ludwig összeomlik, és ragaszkodik hozzá, hogy ártatlan. Miklós is tagadja, hogy ő bántotta volna Róbertet, de elgondolkodtatja Nórát. Közben Liza úgy dönt, most, hogy Ottó is elment, nincs értelme Magyarországon maradnia. Nórának innen jön az ötlete, amivel először Timit, majd Miklóst is megdöbbenti: szeretné, ha Timi is elutazna.
 
Liza teljesen összetörik, amikor a zene után a legjobb barátját, Ottót is elveszíti. Péter vigasztalása során rádöbben, hogy már nincs, ami Magyarországon tartsa, és vissza akar menni Svájcba. Miután a nyomozók letesztelik, képes lenne-e halált okozó erejű ütést mérni valakire, Liza elmondja tervét Ludwignak. Eközben rájön, hogy a férfi küldte Ottónak a levelet Róbert nevében, ami miatt Ottó eredetileg megkereste Róbertet, és nem érti, hogy Ludwig miért akart rosszat a saját fiának. De ez is csak megerősíti elhatározásában, és Timivel visszautazik a svájci magániskolába.
 
Péter megtudja Tóbiástól, hogy Tóbiás visszavitte a Berényi lakásba a táskát. Péter bepánikol, de mentőötlete támad. Felhívja Mátét, majd a dolgot ügynökösdinek beállítva ráveszi a kisfiút, hogy vigye Péter szobájába a táskát. Júlia azonban megakadályozza az „akciót”, majd miközben számon kéri Pétert a történtek miatt, rádöbben, mit is rejt a táska valójában.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való