Műsorújság
RTL Most

Előző rész ( 2016. február 5.)

Júlia valóban képes megszökni a rendőrség elől? Úgy tűnik, hogy Péter minden igyekezete ellenére magányos marad. Miből teremti elő Gizella a repülőjegyre hiányzó pénzt? Vajon Nórának van miért félnie Ludwigtól?
Ludwig arra kéri Ágnest, hogy kémkedjen neki a Berényi Kft-ben, hogy a megszerzett információkkal szép lassan átcsábíthassák az ügyfeleket a saját cégükbe. Ágnes egyáltalán nem lelkesedik az ötletért, de nem mondhat nemet, nehogy Ludwig gyanút fogjon. Később Ludwig beszól a Róbert pulcsiját viselő Nórának, hogy hiába töri magát, nem hiszi el a gyászoló özvegy szerepet, és belőle sosem lesz családtag. Nóra dühében új névjegykártyákat készíttet magának, amin már a Schneider név szerepel. Amikor ezt Ludwig észreveszi, éktelen haragra gerjed, beront Nóra lakásába és magukra zárja az ajtót. Vajon mit tesz Ludwig a rémült Nórával?
 
Péter, az Ádámmal közös kávézás sikerén felbuzdulva ajándék koncertjegyeket vesz Hannának és Ádámnak. Míg Péter azt gondolja, hogy remek estét töltenek majd hármasban a barátság jegyében, Hanna és Ádám romantikázást terveznek – kettesben. Amikor Péter rájön, hogy félreértették egymást, és Hanna és Ádám kettesben szeretnének menni a koncertre, szörnyen csalódott lesz. Péter bánatában az egyik padon hagyja a saját koncertjegyét a parkban.
 
Gizella otthon töltötte az éjszakát – a konyhapadlón. László kiakad, hogy Gizella egyfolytában iszik, és a földön alszik itt-ott. Kirakja Gizella szűrét a lakásból, mondván addig nem foglalkozik vele, amíg le nem teszi az italt. Válaszul Gizella eladja az esküvői ruháját, hogy kipótolja a hiányzó pénzt a perui repülőjegyhez – egy főre. Később László arcába dörgöli, hogy eladta a ruhát.
 
Olívia Attilát tájékoztatja az udvaron, hogy gyanúsítottként kell elvezetnie Júliát, mert megtalálták a Róbert DNS-ét a gyertyatartón. Júlia véletlenül kihallgatja a beszélgetést, és ijedtében elbújik. Attila igyekszik Júlia nyomára bukkanni, mert délutánig meg kell jelennie az őrsön, de sehol nem találja, és telefonon sem tudja elérni. Júlia közben hazalopózik, és beszélget Mátéval, mintha búcsúzkodna. Később Attila Júlia és Máté hűlt helyét találja a lakásban. Júlia elhajt Mátéval, és közli, hogy egy nagy kalandra indulnak. Vajon Júlia megszökött?


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók