Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. február 4.)

Vajon hová tart Nóra magánnyomozása? Péter leteszteli Renátát, hogy az valóban csak a pénz miatt van-e vele. Ágnes elmondja Júliának, hogy Ludwig egy vetélytárs céget akar alapítani a Berényi Kft. ellen.
Miután Miklós rájön, hogy ő Nóra egyes számú gyanúsítottja, Vilmosnak panaszkodik, aki meggyőzi Nórát arról, hogy felejtse el Miklóst, mint potenciális gyilkost.  Miklós egyre többektől hallja, hogy Nóra megszállottja lett a magánnyomozásának, ezért úgy dönt, lebeszéli a gyilkos felderítésének folytatásáról, ami végül majdnem csókban végződik kettejük között. Miklós végül átveszi Nórától a nyomozást, és megígéri neki, kideríti, ki volt a gyilkos, hogy Nóra végre lezárhassa magában az ügyet, és elfelejthesse a tragédiát.

Miután Péter újra konfrontálódik Ádámmal, Ádám figyelmezteti Pétert, hogy az eltűnt pénzt talán nem Hannánál, hanem Renátánál kellene keresnie. Péter elbizonytalanodik, és úgy dönt, leteszteli Renátát. A teszt során Péternek szembesülnie kell a fájdalmas ténnyel, miszerint Renáta valóban csak érdekből járt eddig vele. Péter dühében végleg kiadja Renáta útját, majd bocsánatot kérne Hannától, de Hanna már nem képes többé barátként tekinteni Péterre. Péter végül meglepő módon Ádámnál talál vigaszt.

Júlia meggyőzi Attilát, hogy kérjen bocsánatot Ágnestől. Ludwig eközben emlékezteti Ágnest, hogy aznap kell találkozniuk az ügyvéddel, hogy megalapítsák közös cégüket Berényiék ellen. Attila később közli Ágnessel, hogy bár megbocsátani még nem tud Benedek halála miatt, de ígéri, soha többé nem hozza fel a témát, és mindent megtesz, hogy elrendezze magában a dolgot – vagyis a maga módján végülis megbocsát. Ágnes ezután lerázza Ludwigot, és bevallja Júliának, mire készül a férje. Miklós és Attila végül szembesítik Ágnest azzal, hogy ez így nem mehet tovább, nem játszhat kétfelé: döntenie kell a férje és a testvérei között. Júlia eközben Olíviától megtudja, hogy a gyertyatartó volt a gyilkos fegyver.A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók