Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. december 15.)

Hogyan sikerül a közös vacsora Stella nagynénjével? Hogyan alakul Attila és Szilvia randevúja? Vajon mit szól Bözsi a meglepetéshez? Vajon hogyan alakul Liza szerelmi élete?

Lászlóék közös vacsorát szerveznek Stella nagynénjével, Katalinnal. A találkozó azonban nem várt fordulattal zárul: kiderül, hogy Katalin mégsem hagyott fel az ivással, így Lászlóék kidobják a nőt a lakásból.

 

Attila elkéri Miklós lakását, hogy kettesben vacsorázhasson Szilviával. Bár Attila és Szilvia randevúja máshogy alakul, mint ahogy azt Attila elképzelte, azért a férfinak tetszik a nő családcentrikussága, aki a randi után siet haza a gyerekeihez. Közben Miklós Júliával és Péterrel tölti az idejét, akik sokkal jobban szórakoznak, mint Attiláék.

 

Vilmos meglepetéssel készül Bözsinek, amelyben Irma, Krisztián és Aliz is segítenek. Azonban Bözsi még a meglepetés elkészülte előtt hazaér, ezért Irma foglalja le egy kitalált indokkal. Végül Vilmoséknak sikerül befejezni a meglepetést: egy kis Indiát rendeztek be a nappaliban, füstölőkkel és zenével. Bözsi odavan a gyönyörűségtől.

 

Erika azt ajánlja Ottónak, hogy ezentúl vegyék komolyan a kapcsolatukat. Eközben Liza tudatja Milánnal, hogy köztük csak barátság lehet. Ottó és Liza egy későbbi beszélgetése csókban végződik, amit a csalódott Milán is meglát.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók